Početna > Protetika i estetika > anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

 

anaxGUM je kompozit u boji tkiva koji se upotrebljava za estetsku rekonstrukciju gingivalnih delova. Može ga primeniti bilo koji zubni tehničar u zubnoj laboratoriju ili stomatolog direktno u usta  pacijenta.

 

 

anaxGUM – za jednostavno vraćanje ka prirodnom izgledu desni

Prirodan izgled desni (crvena estetika) mora biti jednako važan kao i stvaranje savršene dentalne restauracije (bela estetika). anaxGUM je razvijen kako bi se slagao sa različitim nijansama prirodne gingive što je preciznije moguće. anaxGUM je dobro koordiniran sistem paste (Gingiva Paste) i tečnih materijala za modeliranje (Paint/Flow). Njegove raznovrsne varijacijske mogućnosti uključuju širok spektar za individualnu reprodukciju gingive pacijenta.  Može se koristiti kod vijčano retiniranih implantatnih substruktura, u tehnici krunica i mostova za uklonjive (mobilne) restauracije kao i za individualizaciju totalnih proteza.


anaxGUM je posebno dizajniran za direktnu upotrebu u ustima. Restauracije od zamene papile koje nedostaju i time formiraju zatvorene crne trouglove do kompletne imitacije gingivoplastike može se realizovati direktno u ustima pacijenta. Visoka gustina kompozita garantuje laku polirnost, čime osigurava dugoročnu higijenu restauracije.

anaxGUM priručnik by Christian Coachmann sa primerima iz prakse, možete da pročitate klikom na link "preuzimanje dokumenta":


anaxgum.pdf Preuzimanje dokumenta

Ostavite komentar