Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

3118
Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Sa unapred programiranim redosledom rada i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i stomatološke zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantoloških sistema na tržištu.
 


U svakoj fazi postupka, na ekranu se prikazuju svi klinički podaci koji su vam potrebni da bi se obezbedio nesmetan rad i glatko odvijanje operacije. Zahvaljujući ugrađenom irigacijskom sistemu, Chiropro L olakšava rukovanje i sprečava zagrevanje kosti.


Tehnički podaci:

  • Kontrolno dugme: -
  • Insercija implantata: ✓
  • Ugrađeni hirurški protokoli: ✓
  • Hirurški protokoli: 8 (Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Dentsply Friadent, Biomet 3i, Astra Tech, Thommen Medical, Systéme)
  • Vođeni hirurški protokoli:  -
  • Digitalni tok rada (importovanje podataka iz softvera za planiranje CodiagnostiXTM):  -
  • Eksportovanje hirurškog izveštaja:  -
  • Maks. okretni momenat na rotacijskom instrumentu tokom modusa implantacije: 55 Ncm
  • Dimenzije D x Š x V : 309mm x 220mm x 123mm
  • Težina: 2,7 Kg
  • Garancija uređaja: 2 godine
  • MX-i specifikacije: MX-i LED 1600755-001 samoventilirajući
  • Dimenzije mikromotora Ø x D: 23 x 91mm
  • Težina mikromotora: 115g
  • Reference: Chiropro L set sa kolenjakom 20:1 L 1700307-001; Chiropro L set bez kolenjaka 1700298-001

Snaga i preciznost Chiropro L iz Bien-Air-a omogućuju vam da sigurno savladate bilo koji izazov!

Chiropro L podržava 8 glavnih implantnih sistema na tržištu. Njihove kompletne prethodno programirane kliničke sekvence su prikazane na ekranu. Chiropro L se takođe može prilagoditi vašim potrebama i prilagoditi svakom korisniku. Potrebno je samo nekoliko sekundi da definišete, sačuvate ili modifikujete vaš program.

Dizajniran da pojednostavi vaš svakodnevni rad, Chiropro L uređaj je beskrajno svestran, omogućavajući brojne kliničke primene kao što su implantologija, endodoncija i oralna hirurgija. ProImplant je pojednostavljena verzija namenjena isključivo za implantologiju. Svi njihovi sistemi opremljeni su vrlo praktičnom peristaltičkom pumpom, koju je projektovao i patentirao Bien-Air. Njihovi sistemi za irigaciju sadrže potporu za inserciju koja osigurava vrlo jednostavno rukovanje i optimalnu higijenu. Ovi implantati su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znaci njihovih kompanija. Parametri sadržani u programima proizvođača implantata pružaju se samo u informativne svrhe i Bien-Air se ne može smatrati odgovornim za njih. Parametri mogu biti podložni izmenama bez prethodne najave.
 

CHIROPRO L – nenadmašne performanse

Sa Chiropro L, sve je dizajnirano za vašu udobnost. Mikromotor MX-i LED Chiropro, najsnažniji i najlakši na tržištu, ima LED osvetljenje jednakog intenziteta bilo na visokim ili niskim brzinama. Kolenjak se može pohvaliti jednom od najmanjih glava ikada dizajniranih i sadrži jedinstven unutrašnji sistem za irigaciju, što ga čini savršeno jednostavnim za upotrebu. Pored toga, dvostruki LED sistem garantuje ravnomerno osvetljenje pri svim brzinama.

Dental Medical su ponosni predstavnici svih Bien-Air proizvoda.

 

Slični postovi

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-check- zaključavanje borera i mehanizam  rotacije Ova revolucionarna tehnologija obezbeđuje čvrsto stezanje borera, elimiše sve vibracije, davajući ToRNADO X neprevaziđenu stabilnost i komfor za sve precizne stomatološke radove....

4132
BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok spektar restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su neverovatno moćne i...

4641

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.