Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate

3275
Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate
Moderna, pouzdana i pametna: to je Bluephase G4 - prva Bluephase lampa za polimerizaciju sa automatizovanim asistentom.

Za još bolje rezultate!

 


Pouzdani materijali i sigurna oprema su neophodni za postizanje uspešnih direktnih i indirektnih restauracija. Međutim, mnogi nisu svesni da preciznost kojom se izvodi proces polimerizacije takođe ima značajan uticaj na trajnost kompozitnih restauracija. Ivoclar Vivadent je, s tim na umu, razvio najnoviju lampu – Bluephase G4. Četvrta generacija lampi iz familije Bluephase ne izgledaju samo elegantno, već i nude novu i jednostavnu osobinu: Polyvision tehnologiju.

 

Vibracija upozorava korisnike na grešku tokom primene

Tehnologija Polyvision omogućuje Bluephase G4 lampi da detektuje da li se ručni deo pomera tokom procesa polimerizacije i s tim ugrožava pouzdanu polimerizaciju. Ako se to dogodi, lampa će početi da vibrira kako bi obavestila korisnika o grešci i, ako je potrebno, automatski produžiti vreme polimerizacije za 10 posto. Ako se ručni deo pomakne previše - tako da, na primer, svetlosni vodič izađe iz usne šupljine – svetlo će se automatski isključiti, tako da postupak polimerizacije može ispravno da se ponovi.

 

Prednosti za korisnika su:

  • lako rukovanje,
  • diskretna pomoć,
  • pouzdani rezultati polimerizacije i
  • zadovoljni pacijenti.

 

Polimerizacijska lampa koja komunicira s korisnikom
Sa svojim automatizovanim asistentom, Bluephase G4 predstavlja potpuno novu generaciju polimerizacijskih lampi koje mogu dve stvari: pouzdano polimerizovati i komunicirati sa svojim korisnicima. Polimerizacijska lampa nudi izlaznu jačinu svetla od 1200 mW / cm2, višetalasnu LED tehnologiju u širokopojasnom spektru od 385 do 515 nm i svetlosni vodič širine 10 mm s homogenim profilom snopa. Ove karakteristike omogućuju iznimno efikasnu primenu za postizanje visokokvalitetnih rezultata u vrlo kratkom vremenu.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite brošuru Bluephase G4.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Tetric EvoFlow Bulk Fill - Postupak sa kojim se štedi na vremenu

Tetric EvoFlow Bulk Fill - Postupak sa kojim se štedi na vremenu

Bulk kompoziti probili su put novim konceptima izrade kompozitnih ispuna. Sve je veća potražnja za sistemima koji su jednostavniji za korišćenje, a ipak osiguravaju jednako pouzdana svojstva.

4158
3s PowerCure: Umetnost efikasnosti sa posteriornim restauracijama

3s PowerCure: Umetnost efikasnosti sa posteriornim restauracijama

Novi kompoziti omogućavaju estetske, visokokvalitetne i efikasne restauracije.

3099

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.