Početna > Konzervativa i profilaksa > Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate

Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate

Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate
  

Moderna, pouzdana i pametna: to je Bluephase G4 - prva Bluephase lampa za polimerizaciju sa automatizovanim asistentom.
Za još bolje rezultate!

 


Pouzdani materijali i sigurna oprema su neophodni za postizanje uspešnih direktnih i indirektnih restauracija. Međutim, mnogi nisu svesni da preciznost kojom se izvodi proces polimerizacije takođe ima značajan uticaj na trajnost kompozitnih restauracija. Ivoclar Vivadent je, s tim na umu, razvio najnoviju lampu – Bluephase G4. Četvrta generacija lampi iz familije Bluephase ne izgledaju samo elegantno, već i nude novu i jednostavnu osobinu: Polyvision tehnologiju.

Vibracija upozorava korisnike na grešku tokom primene

Tehnologija Polyvision omogućuje Bluephase G4 lampi da detektuje da li se ručni deo pomera tokom procesa polimerizacije i s tim ugrožava pouzdanu polimerizaciju. Ako se to dogodi, lampa će početi da vibrira kako bi obavestila korisnika o grešci i, ako je potrebno, automatski produžiti vreme polimerizacije za 10 posto. Ako se ručni deo pomakne previše - tako da, na primer, svetlosni vodič izađe iz usne šupljine – svetlo će se automatski isključiti, tako da postupak polimerizacije može ispravno da se ponovi.

Prednosti za korisnika su:

  • lako rukovanje,
  • diskretna pomoć,
  • pouzdani rezultati polimerizacije i
  • zadovoljni pacijenti.

 

Polimerizacijska lampa koja komunicira s korisnikom

Sa svojim automatizovanim asistentom, Bluephase G4 predstavlja potpuno novu generaciju polimerizacijskih lampi koje mogu dve stvari: pouzdano polimerizovati i komunicirati sa svojim korisnicima. Polimerizacijska lampa nudi izlaznu jačinu svetla od 1200 mW / cm2, višetalasnu LED tehnologiju u širokopojasnom spektru od 385 do 515 nm i svetlosni vodič širine 10 mm s homogenim profilom snopa. Ove karakteristike omogućuju iznimno efikasnu primenu za postizanje visokokvalitetnih rezultata u vrlo kratkom vremenu.

 

Kliknite ovde da biste preuzeli brošuru Bluephase G4:

 

bluephaseg4.pdf Preuzimanje dokumenta

Ostavite komentar