Bluephase Style Black Limited Edition

1864
Bluephase Style Black Limited Edition

Bluephase Style Black Edition: Limitirano izdanje bluephase Style polimerizacijske lampe.

 

Sinonim za pouzdanu i efikasnu polimerizaciju materijala već dugi niz godina je lampa firme Ivoclar Vivadent - Bluephase. Od sada je dostupna i u posebnom limitiranom izdanju atraktivnog izgleda - u luksuznoj crnoj mat boji. Bluephase Style polimerizacijska lampa klinički se dokazala kroz više od deset godina primene. Sada je proizvođač osmislio nešto i posebno. U sklopu kampanje "999 tačkica svetlosti" dostupno je 999 visoko kvalitetnih uređaja u atraktivnoj crnoj boji. Doktori dentalne medicine imaju priliku da kroz vrlo kratko promotivno vreme kupe primerak ovog posebnog izdanja pod nazivom Bluephase Style Black Edition.

 

 

Polimerizacija je važna

Tema svetlosne polimerizacije veoma je važna. S jedne strane, mnogi stomatolozi više od polovine svog radnog vremena provode izrađujući direktne ispune. S druge strane, polimerizacija je u obradi svetlosno polimerizirajućih materijala osnovni izvor grešaka. Stoga je odabir visokokvalitetne polimerizacijske lampe vrlo važan. Bluephase Style ima snagu od 1200 mW/cm2 i kompaktan, ergonomski dizajn. Polywave LED tehnologija optimalno polimerizuje sve fotoinicijatore i materijale.
 

Bluephase® je registrovani zaštitni znak firme Ivoclar Vivadent AG.

Uređaj je sada dostupan u ograničenoj seriji od 999 primeraka u plemenitoj, mat crnoj boji. Iskoristite priliku i poručite sada Bluephase Style Black Edition: Limitirano izdanje polimerizacijske lampe, isklučivo dostupno preko firme Dental Medical.

Za više informacija pozovite naš broj telefona: 024 554 927.

 

 

Slični postovi

Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate

Bluephase G4: Prva inteligentna Bluephase lampa za još bolje rezultate

Moderna, pouzdana i pametna: to je Bluephase G4 - prva Bluephase lampa za polimerizaciju sa automatizovanim asistentom. IV generacija lampi iz familije Bluephase ne izgledaju samo elegantno, već i nude novu i jednostavnu osobinu: Polyvision...

3293
Kompozitni materijali u estetskoj zoni - studija slučaja

Kompozitni materijali u estetskoj zoni - studija slučaja

Izbor savremenih kompozitnih materijala danas je veći nego ikad. Vodeće dentalne kompanije, trudeći se da naprave svoju savršenu paletu, nude nam kompozite različitih boja, konzistencije, opaciteta, transparencije, različitog sastava itd.

4952

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.