Početna > Implantologija i hirurgija > Cendres + Métaux – partner od poverenja u stomatologiji

Cendres + Métaux – partner od poverenja u stomatologiji

Cendres + Métaux – partner od poverenja u stomatologiji

 


Iskustvo i inovacije stvaraju dodatnu vrijednost


Klijenti Cendres + Métauxa-a već više od 100 godina veruju u sposobnost Cendres + Métauxa-a da sa najvećom preciznošću pretvori plemenite materijale u visokokvalitetne proizvode.

Ova kombinacija iskustva i inovacija rezultira uspešnim rešenjima.

Oni prate projekte svojih klijenata od razvoja do gotovog, pakovanog proizvoda i stoga mogu da ponude sveobuhvatan asortiman tržišnih usluga.

Cendres + Métaux Group ima sedište u Biel / Bienneu, Švajcarskom centru za urikulturu, a zapošljavaju ukupno 400 ljudi širom sveta.

 

Konzorcijum preduzeća je podeljen u tri poslovna područja:

- Cendres + Métaux Management Ltd pruža finansijske, kadrovske i informatičke usluge za sva preduzeća iz grupe Cendres + Métaux Holding Ltd.

- Divizija Cendres + Métaux Medtech i njegova podružnica Diavantis SA zajedno pokrivaju stomatološke i medicinske tehnologije.

- Našu ekspertizu u oblasti luksuzne robe i industrije pružaju  Cendres + Métaux Lux Ltd i Cendres + Métaux Microtech Ltd.

 


Visok kvalitet
je zajednička veza u svim njihovim aktivnostima i šablon za sve njihove operativne procese. Kao rezultat ove težnje ka kvalitetu, oni poseduju zakonska odobrenja potrebna za njihove oblasti poslovanja i mogu da podrže funkcionisanje svog sistema upravljanja sa nizom sertifikata. Kao prerađivači plemenitih metala, oni su takođe sertifikovani u skladu sa propisima RJV-a, Procesom osiguranja odgovornih minerala (RMAP).

Cendres + Métaux Medtech je pouzdan partner kupcima u medicinskoj tehnologiji i stomatologiji širom sveta.

Medicinski proizvodi se uglavnom proizvode na osnovu ugovora za treće strane. Stomatološki proizvodi su dostupni pod vlastitim imenom, ali se takođe proizvode i na bazi ugovora za treće strane. Njihovi vlastiti brendovi su podeljeni u tri komplementarne linije proizvoda:

- prosthetic.line,

- aesthetic.line and

- digital.line.

Ostavite komentar