Cendres + Métaux – partner od poverenja u stomatologiji

1718
Cendres + Métaux – partner od poverenja u stomatologiji

Iskustvo i inovacije stvaraju dodatnu vrijednost


Klijenti Cendres + Métauxa-a već više od 100 godina veruju u sposobnost Cendres + Métauxa-a da sa najvećom preciznošću pretvori plemenite materijale u visokokvalitetne proizvode.

Ova kombinacija iskustva i inovacija rezultira uspešnim rešenjima.
Oni prate projekte svojih klijenata od razvoja do gotovog, pakovanog proizvoda i stoga mogu da ponude sveobuhvatan asortiman tržišnih usluga. Cendres + Métaux Group ima sedište u Biel / Bienneu, Švajcarskom centru za urikulturu, a zapošljavaju ukupno 400 ljudi širom sveta.

Konzorcijum preduzeća je podeljen u tri poslovna područja:

  • Cendres + Métaux Management Ltd pruža finansijske, kadrovske i informatičke usluge za sva preduzeća iz grupe Cendres + Métaux Holding Ltd.
  • Divizija Cendres + Métaux Medtech i njegova podružnica Diavantis SA zajedno pokrivaju stomatološke i medicinske tehnologije.
  • Našu ekspertizu u oblasti luksuzne robe i industrije pružaju  Cendres + Métaux Lux Ltd i Cendres + Métaux Microtech Ltd.


Visok kvalitet je zajednička veza u svim njihovim aktivnostima i šablon za sve njihove operativne procese. Kao rezultat ove težnje ka kvalitetu, oni poseduju zakonska odobrenja potrebna za njihove oblasti poslovanja i mogu da podrže funkcionisanje svog sistema upravljanja sa nizom sertifikata. Kao prerađivači plemenitih metala, oni su takođe sertifikovani u skladu sa propisima RJV-a, Procesom osiguranja odgovornih minerala (RMAP).

Cendres + Métaux Medtech je pouzdan partner kupcima u medicinskoj tehnologiji i stomatologiji širom sveta.
Medicinski proizvodi se uglavnom proizvode na osnovu ugovora za treće strane. Stomatološki proizvodi su dostupni pod vlastitim imenom, ali se takođe proizvode i na bazi ugovora za treće strane. Njihovi vlastiti brendovi su podeljeni u tri komplementarne linije proizvoda:

  • prosthetic.line,
  • aesthetic.line and
  • digital.line.

Slični postovi

Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

Polimeri visokih performansi za definitivne estetske nadoknade na implantatima.

4968
PEEK VS. PEKK

PEEK VS. PEKK

PEEK, PEKK-svi materijali koji spadaju u ovu grupu imaju jednu zajedničku stvar:pripadaju familiji PAEK. PAEK predstavljaju termoplastične mase visokih performansi koje su, zahvaljujući širokom spektru temperatura na kojima deluju,krutosti i...

3316
Livento press predstavlja poslednju tehnologiju litium disilikatne keramike

Livento press predstavlja poslednju tehnologiju litium disilikatne keramike

U martu mesecu 2019. godine imao sam priliku da posetim kompaniju Cendres+Métaux i da se upoznam sa njihovim proizvodima.

1705

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.