Miloš Miladinov - umetnik dentalne fotografije

3293
Miloš Miladinov - umetnik dentalne fotografije

MIladinov Miloš je uspešni mladi dentalni tehničar i veoma talentovani fotograf. Kao tehničar radi u sosptvenoj laboratriji DentalTech Romania još od 2003 godine. Ova laboratorija je vodeća za terotoriju Rumunije, sepcijalizovana za implante i tehnčki zahtevna rešenja koja obuhvataju promenu kompletnog opisa pacijenta. Koriste se savremenim materijalima i bave se preciznim ručnim radovima, ali ne zaziru ni od savermenih teničkih dostignuća.

Miloš se dentalnom fotografijom uspešno bavi već duži niz godina, a od 2013 godine otvara dentalni trening centar za tehničare i doktore pod imenom Ugly Tooth Training Center. Od 2013 organizuje kurseve dentalne fotografije širom Evrope, koji u sebi uključuju demonstracije i preobražaje pacijenata. Ove goidine Miloš je postao Ivoclar ICDE partner i trener za CAD/CAM sisteme Wielanda. Ugly Tooth postaje prepoznatljiva po kvalitetnim kursevima koje organizuje, a takođe i po izuzetnim fotografijama koje Miloš slika. Mi smo imali veliku sreću da nam Miloševe fotografije krase dve naslovnice naših izdanja!


Slični postovi

Predstavljamo Wassermann proizvode!

Predstavljamo Wassermann proizvode!

Kvalitet proizveden u Hamburgu · NEMAČKA Wassermann je kompanija koja dizajnira i proizvodi visokokvalitetne tehničke uređaje u Nemačkoj.  Glavni korisnici ovih uređaja su zubotehničke laboratorije, stomatološke klinike i...

609
AIRFLOW® Prophylaxis Master: Sveobuhvatno rešenje za čišćenje, prevenciju i održavanje zdravlja zuba i desni

AIRFLOW® Prophylaxis Master: Sveobuhvatno rešenje za čišćenje, prevenciju i održavanje zdravlja zuba i desni

Swiss Made AIRFLOW® Prophylaxis Master je razvijen u istraživačkom centru EMS sa više od 100.000 sati tehničkog i kliničkog testiranja u saradnji sa vodećim stomatolozima iz celog sveta. AIRFLOW® Prophylaxis Master je najnovija EMS inovacija za...

544
Andreas Chatzimpatzakis – zubni tehničar

Andreas Chatzimpatzakis – zubni tehničar

Andreas je zvaničan instruktor za Kuraray-Noritake kao i član i predavač Noritake Greek Study Club. Predstavnik je (Key Opinion Leader) MPF brush kompanije.

1561

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.