MPF Optimum četkica

3895
MPF Optimum četkica

Dentalna medicina se razvija iz dana u dan što doprinosi razvoju dentalne tehnologije i materijala koji se koriste u tim tehnologijama. Usavršavanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla. Dental - Medical početkom 2017. godine počinje prodaju modernizovane četkice za nanošenje keramike koju je dizajnirao Nondas Vlachopoulos – MPF Optimum.


Četkice dizajnirane od strane Nondasa Vlachopoulos predstavljaju revoluciju u tehnici nanošenja keramike.

Lagana aluminijumska četkica ergonomskog dizajna. Drška četke, najbolji dizajn ikada pušten na dentalnom tržištu, namenjena je za nanošenje keramike, otuda i ime "Optimum". Optimum Spring Ceramic Brush savršeno leži u ruci i omogućava potpunu kontrolu pri radu.
 


Akcenat je na detaljima. Metalni deo na kraju drške olakšava vađenje pinova iz modela bez potrebe za dodatnim instrumentima, dok se perforirani kraj drške četkice ima ulogu mini čekića. MPF insistira na visokokvalitetnim četkicama. Dlačice su od visokokvalitetne dlake kune, a samim tim je i daleko bolja od sintetičkih koje se trenutno nude na tržištu. Vrh četkice se može zameniti.
 

 

Slični postovi

Intervju sa vrhunskim tehničarem i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju sa vrhunskim tehničarem i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi nije dovoljna... Teorija sama po sebi nije dovoljna… Jednako važne su oba…znanje je moć, dok je neznanje strah." Kratak intervju sa ovim vrhunskim predavačem pročitajte u nastavku teksta.

2699
MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF najnoviji šrafcigeri za implantno nošene slučajeve su dizajnirani da omoguće i olakšaju rad sa najpopularnijim dizajniranim glavama šrafa prisutnim na tržištu, ergonomska drška je napravljena od aluminijuma i obojena u 8 sjajnih boja za lakšu...

966
NOVA MPF HIBRIDNA ČETKICA

NOVA MPF HIBRIDNA ČETKICA

MPF ideja za patent na čekanju ( A.N.: CY 2022200003) je bila da se napravi spoj vrha četkice koji će se sastojati od sintetike (70%) i kolinski dlake (30%), a imaće sposobnost apsorbcije materijala  u sam vrh jezgra dlake, što oponaša...

1891

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.