Početna > Predstavljanje proizvoda > MPF Optimum četkica

MPF Optimum četkica

MPF Optimum četkica
Dentalna medicina se razvija iz dana u dan što doprinosi razvoju dentalne tehnologije i materijala koji se koriste u tim tehnologijama. Usavršavanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla. Dental – medical početkom 2017. godine počinje prodaju modernizovane četkice za nanošenje keramike koju je dizajnirao Nondas Vlachopoulos – MPF Optimum.Četkice dizajnirane od strane Nondasa Vlachopoulos predstavljaju revoluciju u tehnici nanošenja keramike.

Lagana aluminijumska četkica ergonomskog dizajna. Drška četke, najbolji dizajn ikada pušten na dentalnom tržištu, namenjena je za nanošenje keramike, otuda i ime "Optimum". Optimum Spring Ceramic Brush savršeno leži u ruci i omogućava potpunu kontrolu pri radu.

Akcenat je na detaljima. Metalni deo na kraju drške olakšava vađenje pinova iz modela bez potrebe za dodatnim instrumentima, dok se perforirani kraj drške četkice ima ulogu mini čekića. MPF insistira na visokokvalitetnim četkicama. Dlačice su od visokokvalitetne dlake kune, a samim tim je I daleko bolja od sintetičkih koje se trenutno nude na tržištu. Vrh četkice se može zameniti.

Ostavite komentar

Pogledajte sve komentare

SLOBODANKA10.12.2017 17:36

- Slobodanka Interesuje me cena četkice