Nasadnik CA 1:1 - Nasleđe pouzdanosti

3400
Nasadnik CA 1:1 - Nasleđe pouzdanosti

Postoje neki uređaji koji i nakon četrdeset godina uživaju poštovanje i divljenje, a klasični Bien-Air nasadnici CA 1:1 i CA 1:5 su dva od njih.



 

Stalni razvoj, njihova dominantna produktivnost i izuzetna učinkovitost čine ih najpopularnijim modelima u seriji. Potpuno redizajnirani pogonski mehanizam i mehanizam montiranja borera obezbeđuju mikro-preciznu koncentrisanost i stabilnost, dok raspon brzina od 60 do 200000 okr./min. omogućava dovršavanje najzahtevnijih restaurativnih radova sa neverovatnom tačnošću – prema Vašim uslovima.


Nasadnik CA 1:1 i CA 1:5 simbolizuju pouzdanost i kvalitet. Firma Bien-Air je na njima izgradila svoju reputaciju.


Micro-Series – dobrodošli u novu dimenziju:

Bien-Air nasadnik: čudo preciznosti, nudeći pouzdanost i tiho delovanje.

Dostupni su u verzijama Micro-Series. Kraći i lakši za rukovanje u kombinaciji sa novim Mikro-serijskim mikromotorima, sa skoro savršenom ravnotežom u ruci. Novi Micro-Series mikromotor i nasadnik u kombinaciji nisu duži od turbine. Maksimalnom redukcijom veličine, tačka ravnoteže sklopa instrumenta/mikromotora je značajno pomerena prema napred. Rezultat je savršena ravnoteža. Znatno je smanjena snaga potrebna za držanje instrumenta u ruci. Time se omogućavaju precizniji pokreti sa manje zamora na kraju dana. Micro-Series, kombinacija savršeno uravnoteženih instrumenata i mikromotora, bez kompromisa u pogledu performansi.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite letak u kojem možete saznati više o nasadnicima sa nepogrešivom preciznošću.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

MCX LED - najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica

MCX LED - najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica

MCX LED sa podesivim svetlom je najmanji i najlakši Bien-Airov mikromotor bez četkica. Kombinacijom MCX-a i Micro-Series priključaka dobijate instrument koji je manji od turbine i koji garantuje neuporedive performanse. Do 40% kraći i 33% lakši.

4758
BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok spektar restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su neverovatno moćne i...

4633
Unapredite bezbednost vaših pacijenata sa novim EVO.15

Unapredite bezbednost vaših pacijenata sa novim EVO.15

Kolenjak EVO.15 je jedinstven instrument koji uspostavlja nove standarde u radu i uvodi revoluciju u polje bezbednosti pacijenata. Odlikuje ga švajcarska preciznost uz neprevaziđenu izdržljivost i savršenu ergonomiju. Otkrijte šta čini kolenjak...

1365

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.