SVE INFORMACIJE IZ PRVE RUKE

Nudimo vam mogućnost da vam prosleđujemo informacije proizvođača čiji vas programi najviše zanimaju i koje rado koristite. Informacije o novim materijalima, studije slučajeva, stručni časopisi i publikacije, preporuke za upotrebu, tips & tricks - primite sve direktno na mail.

Sve što je potrebno je da označite kućicu ispred biltena koji vas zanima i mi ćemo vam ga redovito prosledjivati direktno na vašu mail adresu. Na ovaj način ćete moći da budete u trendu sa informacijama, novim tehnikama i procedurama koje se pojavljuju u sferi stomatologije, brzo i jednostavno.

Možete takođe posetiti stranicu sa najnovijim brojevima stručnih časopisa renomiranih proizvođača klikom ovde

Možete slobodno označiti više opcija koje vas zanimaju i niste ni u kakvoj obavezi prema nama zbog informacija koje vam šaljemo. U svakom trenutku možete promeniti preferencije vezano za edukaciju ili se u potpunosti odjaviti sa ovih lista. Ukoliko budemo dodavali nove sadržaje, obavestićemo vas o tome putem maila ili Facebook stranice. Velika većina materijala je na stranim jezicima i mi ne nudimo mogućnost prevođenja tekstova.

Pošalji