Početna > Implantologija i hirurgija > Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

 

Bez obzira da li se radi o krunicama, mostovima, inlejima ili drugim oblicima: budućnost intraoralnog otiska je digitalna i beskontaktna.Proširite vaš digitalni radni tok sa novim intraoralnim skenerom VistaImpress Easy. Uštedite dragoceno radno vreme, osigurajte najveću preciznost i ponudite vašem pacijentu poboljšanja u pogledu udobnosti tretmana.


Posebno mali intraoralni skener VistaImpress Easy omogućava ergonimično rukovanje i ugodno skeniranje vašim pacijentima. Konvencionalni otisni koraci stvar su prošlosti. Umesto toga odmah dobijate tačan digitalni model za izradu dentalnih restauracija. Pomoću VistaSofta je intraoralni skener savršeno integrisan u vaš digitalni radni tok. U softveru za skeniranje možete jednostavno analizirati i obrađivati modele a zatim ih poslati npr. putem VistaSoft Clouda u laboratoriju ili direktno u vašu proizvodnu jedinicu.

Glavne karakteristike:

  • Posebno mali i ergonomski nastavak
  • Tehnologija bez praha
  • Monohromatsko i kolor skeniranje
  • Udobno skeniranje oba zubna luka
  • Autoklavirajući nastavci za skeniranje
  • Višebojni LED prikaz 
  • Otvoren sistem: direktan eksport STL i PLY podataka
  • Inteligentan koncept skeniranja sa detekcijom mekih tkiva
  • Integracija u ordinacijski softver preko VistaSofta
  • Nema ponavljajućih troškova za licencu


Konvencionalne tehnike otiskivanja su stvar prošlosti

Efikasno korišćenje vremena postaje sve važnije u stomatološkoj ordinaciji. Uz VistaImpress Easy ne samo da ne postoji potreba za mešanjem materijala za otiskivanje ili korišćenje otisne kašike i čekanja da se mešavina stvrdne – takođe nema potrebe za fizičkim slanjem otiska konvencionalnim načinom. Sa VistaScan Cloud virtualni 3D podaci skeniranja mogu se vrlo brzo razmenjivati između ordinacije i laboratorije. Sa 3D skenom terapeut odmah ima digitalni model pri ruci koji savršeno pristaje. Tehnologija bez pudera ovde osigurava početak skeniranja bez odlaganja. Zahvaljujući automatskoj detekciji mekih tkiva, terapeuti i pacijenti imaju koristi od brzog skeniranja i prednosti u otkrivanju preparacijskih granica.

Idealan za održivost i udobnost pacijenta

Osim toga, sistem nudi širok raspon drugih prednosti, uključujući skeniranje u boji, autoklavirajuće nastavke za skeniranje i fleksibilnost pri izradi svih otisaka, od jednog zuba do cele vilice. Ali ova nova inovacija ne zadovoljava samo zahteve modernih terapeuta – VistaImpress Easy je takođe iznimno malen i idealno oblikovan sa ergonomske tačke gledišta. Kao rezultat toga, proces skeniranja je izuzetno ugodan za pacijenta. Zahvaljujući VistaSoft softveru za obradu slika, intraoralni skener se može savršeno integrisati u digitalni radni tok svake stomatološke ordinacije. Otvoreni interfejs, koji je besplatan za upotrebu, omogućuva slobodno eksportovanje do CAD/CAM laboratorija, 3D printera ili frezne jedinice – bilo u vašoj ordinaciju ili u laboratoriji.

 

Ostavite komentar