Otkrijte Bien-Air Dental koji uvek postavlja standard za skalu više

3403
Otkrijte Bien-Air Dental koji uvek postavlja standard za skalu više

Otkrijte Bien-Air Dental koji uvek postavlja standard za skalu više

Bien-Air Technologies razvija, proizvodi i prodaje uređaje i sisteme različitih stomatoloških i hirurških specijalnosti. Kompanija posluje sa osam filijala kojima upravlja iz svog sedišta u Bienneu, Švajcarska.

Proizvode najbolje instrumente kao što su mikromotori, turbine i kolenjaci kako bi pojednostavili rad praktičara i stalno poboljšavali udobnost pacijenata. To je cilj Bien-Air-a od njegovog osnivanja 1959. godine.
 

 

Bien-Air je 1959. godine osnovao David Mosimann kako bi razvio medicinske instrumente koji bi poboljšali rad medicinskih praktičara. Godine 1965. kompanija je razvila svoju prvu vazdušnu turbinsku dentalnu bušilicu, a 1970. godine prvu potpuno električnu dentalnu bušilicu.

Od samog početka, Bien-Air je postavio visoku lestvicu, potvrđujući svoju stručnost u mikromehanici. Prve turbine firme smatrale su se najpouzdanije i najstrožije na tržištu. U beskrajnoj potrazi za inovacijama, firma je napravila odlučan korak sedamdesetih godina kada je lansirala svoj prvi električni motor. Poznat po svojoj iznimnoj preciznosti i performansama, Bien-Air instrumenti ubrzo su postali popularni kod zubara.

Stručnost i najmodernije tehnologije koje je firma razvila takođe su se pokazale neprocenjivim u proizvodnji drugih medicinskih instrumenata, otvarajući nove horizonte. Bien-Air je doneo odluku o diversifikaciji, fokusirajući svoju stručnost na područje ORL hirurgije, plastične hirurgije i neurohirurgije. 2001. godine firma je odlučila da napravi razliku između svojih stomatoloških i mikrohiruških aktivnosti, stvarajući odeljenje Bien-Air Dental i Bien-Air Surgery.
 



Beskrajna potraga za inovacijama – Bien-Air

  • Bien-Air Dental, porodična kompanija sa sedištem u Švajcarskoj, deo je grupacije Bien-Air Medical Technologies.
  • Švajcarska kompanija je proizvođač stomatoloških instrumenata i svetski lider koji vam je na usluzi već preko 50 godina.
  • Ergonomija, preciznost i pouzdanost predstavljaju srž razvoja svakog novog proizvoda.
  • Prava kultura izvrsnosti savršeno odgovara tradiciji švajcarskih proizvoda iz poznate i čuvene doline satova.
  • Njihovo obećanje za budućnost je da nastave sa inovacijama, da ponude najnaprednije i najpouzdanije dentalne instrumente. Olakšavanje rada, iz dana u dan. Za udobnost vaših pacijenata.

 

Švajcarski kvalitet

Odlučna da zadovolji potrebe svojih klijenata, kompanija nije štedela napore da postigne sve veću pouzdanost. Savremene tehnike prerade i stroga kontrola u svakoj fazi proizvodnje i montaže bili su ključni za proizvode besprekornog kvaliteta. Tržište je postavljeno na međunarodnu distributivnu mrežu. Uz podršku visoko kvalifikovanih stručnjaka, rukovodstvo je primenilo ovu rigoroznu politiku na sve svoje usluge. Rezultati su uskoro postali vidljivi. Bien-Air SA je sada sertifikovan u skladu sa ISO 13485 i direktivom EEC 93/42.
 

 


Šest decenija prosperiteta

Da bi zadovoljio sve veću potražnju, Bien-Air progresivno proširuje svoj asortiman proizvoda. Prateći stomatološke instrumente i laboratorijske uređaje, ENT mikrohirurgija i, u novije vreme, implantologija su nova područja delovanja u kojima pouzdanost i bezbednost igraju dominantnu ulogu. Za implementaciju ove korporativne politike, u Saignelégieru, regija Jura, 1970. godine, otvorena je filijala. Godine 1987. matična kompanija se preselila u novu, dobro osvijetljenu, prostranu i klimatiziranu zgradu. Godina 1998. označila je novu fazu proširenja zgrada u Bienneu i Saignelégieru. Ove transformacije omogućile su optimizaciju unutrašnjih tokova. Novi prostori doneli su udobnost i veću efikasnost dinamičnoj kompaniji koja je proslavila 60. godišnjicu 2019. godine.

 

Slični postovi

Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Sa unapred programiranim redosledom rada i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i stomatološke zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantoloških sistema na tržištu.

3089
MCX LED - najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica

MCX LED - najmanji i najlakši Bien-Air mikromotor bez četkica

MCX LED sa podesivim svetlom je najmanji i najlakši Bien-Airov mikromotor bez četkica. Kombinacijom MCX-a i Micro-Series priključaka dobijate instrument koji je manji od turbine i koji garantuje neuporedive performanse. Do 40% kraći i 33% lakši.

4698

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.