Pozlata i Galvanoforming, prezentacija Gramm Dental-a 10.09.2018.

1795
Pozlata i Galvanoforming, prezentacija Gramm Dental-a 10.09.2018.

10. septembra 2018. održala se prezentacija "Galvanizacija teleskopskih kruna i pozlata kobalt hrom proteza" u firmi Dental Medical u Mariboru vođena od strane Rainer Schwarz-a.


Na samom početku usledila je kratka prezentacija Gramm Technick GmbH, gospodje Karin Schiffner, šefa odeljenja i gospodina Rainer Schwarz, tehničkog menadžera odeljenja.

Nakon kratke prezentacije, započet je galvanoforming na cirkon i CrCo primarnoj teleskop krunici. Objašnjen je način pripreme i funkcionisanja samog procesa galvanoforminga. Zatim su usledile pripremne radnje za neplemenite teleskopske krune sa 1° i 2° i sam početak procesa galvanizacije.

Nakon toga, započeta je galvanizacija parcijalne proteze, i date su instrukcije za završnu obradu.

Sa GAMMAT®optimo2 kompanija Gramm, sa 20 godina iskustva iz oblasti dentalnog elektroformiranja, vrši konstantno unapređivanje. Jedini sistem koji vas korak po korak vodi kroz celu proceduru. 

Prenosimo Vam deo atmosfere, a kako je sve proteklo, možete da pogledate na sledećim slikama:


 

 

Slični postovi

Predstavljanje GAMMAT® Optimo 2

Predstavljanje GAMMAT® Optimo 2

Procvat galvanoforminga smo dožveli početkom 90-ih godina kada je na tržištu bilo dostupno osam različiitih aparata. Zbog upotrebe novih tehnologija i materijala trenutno se nalazi u renesansi galvanoforminga. Aparat GAMMAT® Optimo2 spada u...

3671
5 najboljih saveta za poboljšanje oralnog zdravlja kod dece

5 najboljih saveta za poboljšanje oralnog zdravlja kod dece

Stomatološki tretmani na mladim pacijentima su često vrlo zahtevni sa više aspekata. Donosimo nekoliko saveta koji vam, koristeći prednosti tehnološkog napretka u razvoju proizvoda, mogu omogućiti značajno povećanje nivoa kvaliteta pruženog...

2001

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.