Predstavljanje laboratorije: G – Dent

2117
Predstavljanje laboratorije: G – Dent

Od samog početka prate inovacije u svetu i preuzimaju samo dobru praksu i nova funkcionalna rešenja sa kojima su zadovoljni stomatolozi i pacijenti. Tokom svih ovih godina izgradili su brend pouzdanosti o čemu govori i broj stomatologa sa kojim sarađuju. Rade punim kapacitetom i pokrivaju rad 70 stomatologa širom Srbije.


Kako im je veoma bitno da iz njihove laboratorije izlazi samo kvalitetan proizvoda i da ispune sve zahteve pacijenata, konstantno istražuju nove metodologije rada na inostranim tržištima. Na naše tržište uvoze novu tehnologiju i zbog toga im je veoma bitna edukacija zaposlenih. Materijali sa kojima rade su, takođe, visoko kvalitetni.

Organizuju workshop–ove za lekare, razmenjuju iskustva i sarađuju na raznim projektima. Objavljuju publikacije za stručne časopise i učestvuju na svetski renomiranim konferencijama.

O tome kako pristupaju poslu, rekli su nam:

“Zadovoljni osmesi pacijenata čine lepšim naše okruženje. Motiviše nas saznanje da dajemo mnogo više od samog fizičkog proizvoda. Mi vraćamo pacijentu samopouzdanje, životnu radost i autentičnost. Osmeh govori mnogo više od blistavih zubi. Menja izgled, osećanja i vrednosti. Daje osećaj slobode”.


 

Biografija Gustava Bačlia:

Gustav Bačlia rođen u Subotici. Medicinsku školu „7-April” je završio u Novom Sadu 1985.godine. Nakon toga 1986. godine počinje da radi na Stomatološkoj Poliklinici u Subotici u početku na odseku skeletiranih proteza zatim prelazi na odsek fiksne protetike. 1991. godine zapošljava se u Segedinu u privatnu laboratoriju „Preci-dent”. Učestvuje na kurs-u 1992. godine svetski poznatog majstora Klaus Müterthies-a koji ga veoma inspiriše. 1993. godine učestvuje na kursu Jürgen Segera u firmi Ivoclar Vivadent. Privatnu laboratoriju otvara godinu dana nakon toga pod imenom „Oral-Art“ u Segedinu. Nešto kasnije otvara privatnu laboratoriju i u Subotici. 2008. polaže ispit za BPS instruktora firme Ivoclar u Schaan-u. U periodu između 2010. i 2013. godine učestvuje na kursu Oliver Brix-a u Budimpešti i na kursu Shigeo Kataoke u Beogradu. Bavi se osim klasičnim, i novim tehnologijama: frezovanje cirkon osnova, izrada radova od termopla- stičnih materijala i dr. Glavni delokrug rada mu je estetska stomatologija. 2016. godine postaje zvanični demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije.

 

Slični postovi

Predstavljamo: stomatološka ordinacija “Sailović”

Predstavljamo: stomatološka ordinacija “Sailović”

Ordinacija Sailović je vremenom postala polivalentna služba koja se bavi svim granama stomatologije. Danas, tim ordinacije čine tri stalno zaposlena doktora stomatologije dr Milka Sailović, dr Saša Sailović i dr Adriana Sailović.

5015
10 najčešćih grešaka koje čine stomatolozi prilikom kontrole infekcije

10 najčešćih grešaka koje čine stomatolozi prilikom kontrole infekcije

10 grešaka koje stomatolozi čine prilikom kontrole infekcije a da toga nisu ni svesni. Čak i ako ste uvereni da to uopšte nije Vaš stil, nastavite čitati kako biste videli da li ste možda nenamerno učinili neki od ovih 10 grešaka tokom kontrole...

1859

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.