Početna > Predstavljamo > Predstavljanje laboratorije: G – Dent

Predstavljanje laboratorije: G – Dent

Predstavljanje laboratorije: G – Dent


Od samog početka prate inovacije u svetu i preuzimaju samo dobru praksu i nova funkcionalna rešenja sa kojima su zadovoljni stomatolozi i pacijenti. Tokom svih ovih godina izgradili su brend pouzdanosti o čemu govori i broj stomatologa sa kojim sarađuju. Rade punim kapacitetom i pokrivaju rad 70 stomatologa širom Srbije.


Kako im je veoma bitno da iz njihove laboratorije izlazi samo kvalitetan proizvoda i da ispune sve zahteve pacijenata, konstantno istražuju nove metodologije rada na inostranim tržištima. Na naše tržište uvoze novu tehnologiju i zbog toga im je veoma bitna edukacija zaposlenih. Materijali sa kojima rade su, takođe, visoko kvalitetni.

Organizuju workshop–ove za lekare, razmenjuju iskustva i sarađuju na raznim projektima. Objavljuju publikacije za stručne časopise i učestvuju na svetski renomiranim konferencijama.

O tome kako pristupaju poslu, rekli su nam:

“Zadovoljni osmesi pacijenata čine lepšim naše okruženje. Motiviše nas saznanje da dajemo mnogo više od samog fizičkog proizvoda. Mi vraćamo pacijentu samopouzdanje, životnu radost i autentičnost. Osmeh govori mnogo više od blistavih zubi. Menja izgled, osećanja i vrednosti. Daje osećaj slobode”.Biografija Gustava Bačlia:

Gustav Bačlia rođen u Subotici. Medicinsku školu „7-April” je završio u Novom Sadu 1985.godine. Nakon toga 1986. godine počinje da radi na Stomatološkoj Poliklinici u Subotici u početku na odseku skeletiranih proteza zatim prelazi na odsek fiksne protetike. 1991. godine zapošljava se u Segedinu u privatnu laboratoriju „Preci-dent”. Učestvuje na kurs-u 1992. godine svetski poznatog majstora Klaus Müterthies-a koji ga veoma inspiriše. 1993. godine učestvuje na kursu Jürgen Segera u firmi Ivoclar Vivadent. Privatnu laboratoriju otvara godinu dana nakon toga pod imenom „Oral-Art“ u Segedinu. Nešto kasnije otvara privatnu laboratoriju i u Subotici. 2008. polaže ispit za BPS instruktora firme Ivoclar u Schaan-u. U periodu između 2010. i 2013. godine učestvuje na kursu Oliver Brix-a u Budimpešti i na kursu Shigeo Kataoke u Beogradu. Bavi se osim klasičnim, i novim tehnologijama: frezovanje cirkon osnova, izrada radova od termopla- stičnih materijala i dr. Glavni delokrug rada mu je estetska stomatologija. 2016. godine postaje zvanični demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije.


Ostavite komentar