Početna > Novosti i zanimljivosti > Set kurseva za zubne tehničare

Set kurseva za zubne tehničare

Set kurseva za zubne tehničare


Dental – Medical za 2017. godinu priprema set kurseva za zubne tehničare koji će se održavati u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj. Ovo je jedinstvena prilika da se upoznate sa najnovijim tehnikama, proizvodima i vrhunskim stručnjacima u dentalnoj industriji. Prijavite se na vreme, jer su mesta ograničena, a to možete učiniti putem e-mail adrese: info@dental-medical.rs ili telefonom na broj 065 2003 609. U cenu su uračunati svi kursevi i kotizacija je moguća samo za set kurseva. Na svakom kursu će se dobiti ulaznica za naredni (obavezno je prisustvo na svim kursevima).

 

Teme kurseva i datumi održavanja:

 • 04.03.2017, Ljubljana  - „Multi ingoti i Ivocolor – velikani jednodelnih nadoknada“
  Nenad Mandić
  Dragan Stolica
 • 29.04.2017. Subotica – “CZR + Zirconia restorations”
  Isaac Sanchez
 • 13.05.2017. Budimpešta - "Double the action"
  Gusztav Bacslia  - „e.max aesthetics inspired by nature“ („e.max estetika inspirisana prirodom“)
  Melinda Rádi - "IPS e.max layering vs. staining"
 • 30.09.2017. Budimpešta – „Igra kristala“
  VelimirŽujić 
 • 28.10.2017. Beograd  – „Voštana modelacija u fronti - teorija i praksa“
  Andrej Lazić
 • 09.11.2017. Beograd - Center for Dental Esthetics and Implantology  – „Zakoračite u svet dentalne fotografije “
  dr Miloš Ljubičić
 • 02.12.2017. Zagreb – „3 anterior and 1 posterior Katana crowns with CZR “
  Nondas Vlachopoulos


O predavačima:

Nenad Mandić – rođen je 1959. godine. Zubotehničku školu završio je 1978. godine, kada i počinje da radi na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Od 1995. godine počinje sa radom u svojoj privatnoj laboratoriji. Priznat od kolega i pacijenata, Nenad Mandić je sinonim vrhunskih estetskih nadoknada i umetničkog pristupa zubnoj tehnici. Uz konstantno usavršavanje, predaje i drži kurseve u zemlji i regionu, usmerene ka individualizaciji, visokoj estetici i kreativnosti protetskih nadoknada.

Dragan Stolica - zubni tehničar iz Maribora. Završio je praksu u zdravstvenom  centru  dr. Adolf  Drolc u Mariboru nakon čega je počeo da radi kao zubni tehničar u privatnoj laboratoriji za protetiku “Stomatološka laboratorija Dragan Popovic s.p.”. Tokom 2014. godine Dragan je počeo da radi kao demonstrator za Ivoclar Vivadent sa fokusom na CAD/CAM sistem i na digitalnu tehnologiju.

Isaac Sanchez – Nakon završetka škole za zubne tehničare i rada u porodičnoj dentalnoj laboratoriji, počinje da uči od majstora širom sveta (Nemačka, Japan, Francuska itd). Započeo je osnivajući svoju laboratoriju 2002. godine, sa ciljem da ostvari bliži kontakt između klinike i pacijenata radi rešavanja slučajeva. Specijalizirao je visoku estetsku ne invazivne i bezmetalne tehnike. Bliski je saradnik Dr Javier Sola. Radi sa različitim dentalnim kompanijama kao konsultant.

Gustav Bačlija – zubni tehničar iz Subotice. Medicinsku školu „7-April” je završio u Novom Sadu, a nakon toga, 1986. godine, počinje da radi na Stomatološkoj Poliklinici u Subotici u početku na odseku skeletiranih proteza zatim prelazi na odsek fiksne protetike. Bavi se osim klasičnim, i novim tehnologijama: frezovanje zirkon osnova, izrada radova od termoplastičnih materijala i mnogim drugim. Glavni delokrug rada mu je estetska stomatologija. 2016. godine postaje zvanični demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije.

Melinda Rádi - zubni tehničar iz Budimpešte, Mađarska. Predstavnik kompanije Ivoclar Vivadent Započela je studije 1994.godine. Od 2011. radi sa kompozitima i porcelanom. Uzori su joj Robert Zubák,Florin Stoboran,Szabolcs Hant i Edris Rasta. Smatra da je veoma važno održati visoki standard u svakom trenutku. Na svom kursu predstavlja njene rutine standarda – kako obezbediti visok kvalitet rada, a u isto vreme i što jednostavniji.

Velimir Žujić – zubni tehničar koji je završio edukaciju u Rijeci, Hrvatska. Do 1980. godine je radio u odseku za fiksnu zubnu protetiku u centru za dentalnu medicinu u Murska Sobota, Slovenija, a od 1981. do 1987. je bio član tima za fiksnu zubnu protetiku u Domu zdravlja u Rijeci. 2003. godine postaje opinion leader za Ivoclar Vivadent na polju estetske fiksne zubne protetike.

Andrej Lazić – zubni tehničar iz Ljubljane, Slovenija. Više od 20 godina se bavi dentalnom tehnikom. 2000. godine otvara svoju tehniku u centru Ljubljane specijalizovanu za dentalnu estetiku. Od 2004. je aktivan član Udruženja dentalnih tehničara i inženjera dentalne tehnike, od 2010. do 2014. je bio profesor na medicinskom fakultetu/visoka škola za zubotehniku. Član je kluba Rotary International / RC ljubljana.

Miloš Ljubičić – stomatolog i profesionalni fotograf iz Beograda. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. 2015. godine se pridružuje timu Centra za Dentalnu Estetiku i Implantologiju gde je održao više kurseva o dentalnoj fotografiji.  Radove Miloša Ljubičića možete pogledati ovde.

Nondas Vlachopoulos – zubni tehničar rođen u Torontu, Kanada. Nakon dolaska u Grčku, završio je školu za dentalnu tehnologiju, a zatim i master na Technological Educational Institution u Atini. Spelijalinost su mu estetske keramičke nadoknade i implantološke nadoknade. Od 2001. je postao opinion leader za Noritake dental proizvode. Putujući po svetu ostavlja snažan utisak na posetioce njegovih kurseva.

Ostavite komentar