Šta je to „SKYN concept?

1196
Šta je to „SKYN concept?

SKYN koncept je najnovija tehnologija koja koristi CAD/CAM za ljuspice ili keramičke restauracije koje savršeno kopiraju anatomiju, oblik i strukturu zuba. Proces su izumili u Brazilu Paulo Kano i Livio Ioshinaga.

Cilj je pronaći rešenje koje je individualno pogodno za svakog pacijenta u smislu lica, usana, očiju i ličnosti, sa strukturom i manama koje može samo stvarati priroda. Koristi algoritme preuzete iz prirode i dostiže taj konačni efekat gde osmeh deluje prirodno, belo i savršeno. SKYN pruža neograničene mogućnosti za kopiranje nečijeg osmeha. Moguće je sprovesti sva podešavanja.

 


Konačno! Preciznost prirode je sada u Vašem digitalnom prstu!

DSD označava Digital Smile Design, koncept koji je postao vizuelni jezik stomatologije. Razvili su ga Christian Coachman i Livio Ioshinaga, a podučili su preko 75.000 stomatologa širom sveta u oblasti DSD.

Paulo Kano je razvio kliničku i CAD/CAM filozofiju, zajedno sa tehnološkim znanjem Livio Ioshinage SKYN koncepta.

 

 




ŠTA JE SKYN KONCEPT?

- SKIN Mock-ups - Ovo uključuje DSD analizu sa slikama i videozapisima, dizajn projekata DSD-a i direktnih mock-up-a na pacijentu - potpunu dijagnozu i planiranje slučajeva, prodaja sa dizajnom pacijenta kroz njegov/njen emocionalni angažman.

- Skyn proces napravljen pomoću CAD / CAM.










 

 

Slični postovi

Poređenje IPS d.SIGN i IPS Style keramičkih sistema

Poređenje IPS d.SIGN i IPS Style keramičkih sistema

Promena je uzbudljiva – takođe u svakodnevnom radu u zubotehničkoj laboratoriji. Autor je prešao na korišćenje IPS Style keramike pre nekog vremena. No pre početka, temeljito je testirao materijal i uporedio ga s proizvodima, koje je već koristio.

2862
CROWNTEC - izuzetna smola za 3D štampanje

CROWNTEC - izuzetna smola za 3D štampanje

CROWNTEC- je premijum kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krune, inleje, onleje, fasete i veštačke zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke agencije...

1058

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.