10 činjenica o očuvanju alveole u estetskoj zoni

1101
10 činjenica o očuvanju alveole u estetskoj zoni

Webinar:
Snježana Pohl


Dr. med, Dr. med. dent, specijalista oralne hirurgije, EDA* sertifikovani stručnjak za implantologiju i parodontologiju. Ovaj kratak webinar, koji će pojasniti prezervaciju alveole i dati Vam sigurnost je samo jedan klik od Vas. Praktičari su često zbunjeni i neodlučni kada je u pitanju očuvanje postektrakcijske alveole, posebno u estetskoj zoni.

Mere očuvanja alveole koje poduzimamo kod ekstrakcije odlučuju o rezultatu: da li će krajnji ishod biti dugotrajno stabilan i estetski izvrstan, ili neuspeh? Veliki defekti na početku implantološke terapije iziskuju visoki stepen hirurškog znanja i iskustva. A ipak, prognoza je neizvesna. Uspeh ili promašaj?

Zašto ne primeniti jednostavne procedure i uštedeti pacijentu i sebi frustraciju?

U ovom webinaru ćete naučiti:

  • faktore koji odredjuju proces donošenja odluke
  • specifičnosti estetske zone
  • male tajne nastale u > 20 godina iskustva u hirurgiji estetske zone

Ukoliko želite da pristupite webinaru,
kliknite na dugme ispod:

WEBINAR →

Slični postovi

Dezinfekcione maramice na bazi alkohola ili ne?

Dezinfekcione maramice na bazi alkohola ili ne?

Većina zdravstvenih ustanova danas koristi maramice na bazi alkohola za dezinfekciju površina, jer su efikasne, brze i generalno bezbedne. Alkohol, međutim, može oštetiti osetljive površine kao što su Plexiglas i kožni tapacirung.

3511
Izvanredna sposobnost dezinfekcije - Oromed Gel

Izvanredna sposobnost dezinfekcije - Oromed Gel

OROMED gel kombinuje visoko efikasnu antimikrobnu sposobnost širokog spektra dejstva sa sofisticiranim sistemom nege kože. Njegovi pažljivo izabrani sastojci uključuju hidratantnu kremu, emolijente, vitamin E kao i komponente za smirivanje(...

593
Pozlata i Galvanoforming, prezentacija Gramm Dental-a 10.09.2018.

Pozlata i Galvanoforming, prezentacija Gramm Dental-a 10.09.2018.

Izrada sekundarne krune teleskopa od zlata na CrCo ili cirkon primarnoj krunici, pozlata skeletiranih proteza i popravka frikcije starih teleskopa jesu tri funkcije aparata GAMMAT®optimo2. Kurs je bio vođen od strane Rainer Schwarza-a.

1795

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.