3D Printer NextDent™ 5100

12576
3D Printer NextDent™ 5100

Figure 4, revolucionarna tehnologija 3D štampanja velikom brzinom, kombinovana sa industrijski najširim portfeljem dentalnih materijala za različite aplikacije rezultira sa neprevaziđenom preciznošću, ponovljivošću, produktivnošću i ukupnim troškovima rada.

 

REDEFINIRANA DIGITALNA STOMATOLOGIJA

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D štampanje velikom brzinom  za proizvodnju dentalnih uređaja i odlivaka. Ovo revolucionarno rešenje predstavlja industrijski definisanu ponudu vrednosti koja kombinuje najveću brzinu i performanse u klasi po ceni koja je praktično dostupna svim laboratorijama i klinikama.

Široki spektar dentalnih materijala, napredna tehnologija štampanja i usklađenost sa vodećim dentalnim softverima transformiše zubne radne tokove, omogućavajući dentalnim laboratorijima i klinikama proizvodnju udlaga, modela, hirurških vodiča, proteza, ortodontskih splinteva, krunica i mostova sa većom brzinom, preciznošću, efikasnošću i nižim troškovima.

 

 

SERTIFIKOVANI I BIOKOMPATIBILNI MATERIJALI

Portfelj od 30 jedinstvenih NextDent biokompatibilnih materijala – najveći broj od svih dobavljača materijala – u kombinaciji sa NextDent 5100 omogućuje multiple dentalne aplikacije. Ovi materijali su dostupni u različitim estetskim bojama kako bi se uskladili sa pacijentovim zubima i desnima. Svi NextDent materijali su biokompatibilni i CE-sertifikovani, odobreni od strane FDA i klasifikovani u skladu sa internacionalnim propisima međunarodnih medicinskih uređaja.
 

POUZDAN RADNI TOK SA KRAJA NA KRAJ

NextDent 5100 je potpuno kompatibilan sa standardnim industrijskim intraoralnim skenerima i softverskim rešenjima, i svaki put obezbeđuje precizne rezultate sa minimalnom ljudskom intervencijom. Kombinovanjem štampača sa drugim komponentama dentalnih rešenja 3D Systems-a se stvara sveobuhvatan i pouzdan radni tok. Ovo uključuje NextDent LC-3D Mixer za optimalno mešanje materijala i NextDent LC-3D Print Box za UV post-polimerizaciju.
 

ISKUSTVO NA KOJE MOŽETE RAČUNATI

3D Systems je kombinovao svoje tridesetogodišnje iskustvo 3D štampanja sa vodećim programerom biokompatibilnih dentalnih 3D materijala za štampanje kako bi isporučio NextDent 5100 rešenje. Ovo kompletno rešenje predstavlja industrijski definisane materijale i inovaciju štampanja, stručnost dentalnog domena kao i regulatornu usaglašenost sa propisima na svim velikim tržištima radi revolucioniranja Vašeg radnog posla.

CENA: 11 990 €

 

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite Kettenbach katalog proizvoda.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Figure 4 firme 3D Systems oživljava 3D proizvodnju - Future is today!

Figure 4 firme 3D Systems oživljava 3D proizvodnju - Future is today!

Figure 4 povećava produktivnost brzinom i automatizacijom sa reproduktivnim, preciznim delovima u realnim uslovima pri dokazanom Six Sigma efektu za razne čvrste proizvodne materijale.

2232
Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Svet se menja brže nego ikad, što je podstaknuto brzim tehnološim napretkom. Jedan od najdinamičnijih polja je 3D štampanje. NextDent firme 3D Systems vodeći je u ovoj uzbudljivoj novoj 3D inovaciji štampanja.

3886

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.