3D štampanje u zubotehničkoj laboratoriji

1882
3D štampanje u zubotehničkoj laboratoriji

Kada se kombinuju sa intraoralnim ili stolnim digitalnim skenerima tada 3D štampači omogućuju laboratorijama brzo i učinkovito stvaranje trodimenzionalnog proizvoda iz digitalne datoteke. 3D štampanje se smatra brzom tehnologijom jer eliminiše nekoliko napornih koraka koji se koriste kod konvencionalnih dentalnih tehnoloških tehnika i zahteva gotovo jednaku količinu vremena za proizvodnju jednog ili više predmeta. Stoga je njegova učinkovitost poboljšana štampanjem višestrukih jedinica i oslanjanjem na ekonomiju razmera.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite dokument da saznate više o 3D štampanju.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Svet se menja brže nego ikad, što je podstaknuto brzim tehnološim napretkom. Jedan od najdinamičnijih polja je 3D štampanje. NextDent firme 3D Systems vodeći je u ovoj uzbudljivoj novoj 3D inovaciji štampanja.

3887
3D Printer NextDent™ 5100

3D Printer NextDent™ 5100

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D štampanje velikom brzinom za proizvodnju dentalnih uređaja i odlivaka.

12579

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.