Pozovite nas:
+381-24 554 927
3Shape vs. Exocad + 3D print

3Shape vs. Exocad + 3D print

3Shape vs. Exocad + 3D print
3Shape vs. Exocad + 3D print
0 807Ulazite u svet digitalizacije pa birate software? Ili želite 3D printati u laboratoriji pa ne znate odakle početi? Saznajte sve informacije na kursu dvojice izuzetno iskusnih digitalaca, 3Shape vs. Exocad + 3D print.

Ako želite iz prve ruke čuti i videti iskustvo dvojice tehnički najpodkovanijih tehničara iz oblasti digitalne stomatologije, ovo je pravi kurs za Vas. Ukoliko se odlučujete za ulazak u digitalni svet i interesuje Vas razlika između 3Shape i Exocad software-a ili ste već odabrali svoj software a želite začeti 3D printanje pa nemate dovoljno informacija za odluku koji printer, materijal, indikacija…. I u tom slučaju je ovo pravi kurs za Vas. Očekujemo zubne tehničare ali i stomatologe koji žele proširiti svoje znanje, u idealnom slučaju očekujemo jedan uigran par. Predavanje, diskusija i praktična prezentacije iz oblasti, Model design&production, Surgical Guide, Casting print, digitalno...

- Softver i hardver, koji, kako i zašto?

- Vrste 3D štampanja, za koju se tehnologiju odlučiti, SLA ili DLP.

- Vrste materijala koje se koriste u izradi zubnih nadoknada, koje su sve indikacije, pro et contra.

- Predstavljanje Shera 3D eco-print aparata. Jedna od ponuđenih opcija na tržištu. Zašto uzeti ili ne baš ovaj printer. Koji uzeti?

- Štampanje Gellerovog modela, običnog radnog modela, modela za implantološke radove.

 

Poznavaoci digitalnog sveta Gustav Bačlija i Aleš Tomšič če biti predavači kursa "3Shape vs. Exocad + 3D print" koji će se održati  26. maja 2018. u Subotici.

Prijava:

- putem e-mail adrese: info@dental-medical.rs ili

- telefonom na broj 024 554 927.

CENA: 300

Broj mesta je ograničen, zato zauzmite svoje mesto na vreme.

 

 

 

Biografija:

Gustav Bačlija rođen u Subotici. Medicinsku školu „7-April” je završio u Novom Sadu 1985.godine. Nakon toga 1986.godine počinje da radi na Stomatološkoj Poliklinici u Subotici u početku na odseku skeletiranih proteza zatim prelazi na odsek fiksne protetike. 1991. godine zapošljava se u Segedinu u privatnu laboratoriju „Preci-dent”.Učestvuje na kurs-u 1992.godine svetsko poznatog majstora Klaus Müterthies-a koji ga veoma inspiriše. 1993. godine učestvuje na kurs-u Jürgen Seger-a u firmi Ivoclar-Vivadent. Privatnu laboratoriju otvara godinu dana nakon toga pod imenom „Oral-Art“ u Segedinu. Nešto kasnije otvara privatnu laboratoriju i u Subotici. 2008. polaže ispit za BPS instruktora firme Ivoclar u Schaan-u. U periodu između 2010. i 2013. godine učestvuje na kurs-u Oliver Brix-a u Budimpešti i na kurs-u Shigeo Kataoke u Beogradu. Bavi se osim klasičnim, i novim tehnologijama: frezovanje zirkon osnova, izrada radova od termoplastičnih materijala i mnogim drugim. Glavni delokrug rada mu je estetska stomatologija. 2016. godine postaje zvanični demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije.

Aleš Tomšič, Dentom zobni laboratorij, rođen 1980. u Ljubljani. 1999. završio je srednju školu za zubne tehničare. Završio je pripravništvo 2000. u javnoj zdravstvenoj ustanovi u Ljubljani. Takođe, 2000. počeo je da radi u privatnoj zubnoj laboratoriji u Ljubljani gde je razvio svu potrebnu veštinu da postane nezavisan tehničar. Radio je na fiksnoj protezi. 2008. godine otvorio je svoju privatnu laboratoriju u Ljubljani. Od 2008. do 2018. godine pohađao je različite međunarodne kurseve na kojima je naučio veštine za pružanje kvalitetnijih restauracija (Nondas Vlachopoulus, Sacha Hein, Edris Rasta, Miloš Miladinov, Mitsutaka Fukushima….) Poslednje četiri godine obimno radi na digitalnoj tehnologiji i uspešno ga implementira u skoro svakom aspektu svakodnevnog rada kao odličan alat.

 

Slični postovi
Vidimo se na sajmu! Vidimo se na sajmu!

Vidimo se na Medidentu i ove godine!
Medident otvara svoja vrata sutra ujutro, a mi ćemo vas spremno opet čekati na starom mestu. Naš štand...
ICDE kurs u Beču ICDE kurs u Beču
U subotu 24. septembra Dental Medical je u saradnji sa kompanijom Ivoclar Vivadent održao još jedan u nizu kurseva. Naši predavači bili...
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.