anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

2259
anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

anaxGUM je kompozit u boji tkiva koji se upotrebljava za estetsku rekonstrukciju gingivalnih delova. Može ga primeniti bilo koji zubni tehničar u zubnoj laboratoriju ili stomatolog direktno u usta  pacijenta.

 

 

anaxGUM – za jednostavno vraćanje ka prirodnom izgledu desni
 

Prirodan izgled desni (crvena estetika) mora biti jednako važan kao i stvaranje savršene dentalne restauracije (bela estetika). anaxGUM je razvijen kako bi se slagao sa različitim nijansama prirodne gingive što je preciznije moguće. anaxGUM je dobro koordiniran sistem paste (Gingiva Paste) i tečnih materijala za modeliranje (Paint/Flow). Njegove raznovrsne varijacijske mogućnosti uključuju širok spektar za individualnu reprodukciju gingive pacijenta.  Može se koristiti kod vijčano retiniranih implantatnih substruktura, u tehnici krunica i mostova za uklonjive (mobilne) restauracije kao i za individualizaciju totalnih proteza.
 


anaxGUM je posebno dizajniran za direktnu upotrebu u ustima. Restauracije od zamene papile koje nedostaju i time formiraju zatvorene crne trouglove do kompletne imitacije gingivoplastike može se realizovati direktno u ustima pacijenta. Visoka gustina kompozita garantuje laku polirnost, čime osigurava dugoročnu higijenu restauracije.

ISPUNITE OBRAZAC
anaxGUM priručnik by Christian Coachmann sa primerima iz prakse, možete da preuzmete popunjavanjem forme.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Upoznajte Anaxdent: Q&A sa predavačem Carlos Baurier Salvansa

Upoznajte Anaxdent: Q&A sa predavačem Carlos Baurier Salvansa

U saradnji sa jednom od retkih mladih inovativnih firmi današnjice Anaxdent - om, u sedištu firme u Štutgartu, juna 2018. godine, organizovali smo kurs kombinovano digitalno-analogne izrade all-on-four i all-on-six imedijantnih protetskih radova.

1375
Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ prefilled whitening trays pair professional strength teeth whitening with unrivaled convenience! The innovative UltraFit™ tray easily conforms to any smile and is ready to use right out of the box. It’s fast. It’s simple....

783

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.