Pozovite nas:
+381-24 554 927
anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

anaxGUM priručnik by Christian Coachmann

anaxGUM priručnik by Christian Coachmann
anaxGUM priručnik by Christian Coachmann
0 707

anaxGUM je kompozit u boji tkiva koji se upotrebljava za estetsku rekonstrukciju gingivalnih delova. Može ga primeniti bilo koji zubni tehničar u zubnoj laboratoriju ili stomatolog direktno u usta  pacijenta.

 

 

anaxGUM – za jednostavno vraćanje ka prirodnom izgledu desni
 

Prirodan izgled desni (crvena estetika) mora biti jednako važan kao i stvaranje savršene dentalne restauracije (bela estetika). anaxGUM je razvijen kako bi se slagao sa različitim nijansama prirodne gingive što je preciznije moguće. anaxGUM je dobro koordiniran sistem paste (Gingiva Paste) i tečnih materijala za modeliranje (Paint/Flow). Njegove raznovrsne varijacijske mogućnosti uključuju širok spektar za individualnu reprodukciju gingive pacijenta.  Može se koristiti kod vijčano retiniranih implantatnih substruktura, u tehnici krunica i mostova za uklonjive (mobilne) restauracije kao i za individualizaciju totalnih proteza.
 


anaxGUM je posebno dizajniran za direktnu upotrebu u ustima. Restauracije od zamene papile koje nedostaju i time formiraju zatvorene crne trouglove do kompletne imitacije gingivoplastike može se realizovati direktno u ustima pacijenta. Visoka gustina kompozita garantuje laku polirnost, čime osigurava dugoročnu higijenu restauracije.
 

anaxGUM priručnik by Christian Coachmann sa primerima iz prakse, možete da pročitate klikom na link "preuzimanje dokumenta":

 

Slični postovi
Upoznajte Anaxdent: Q&A sa predavačem Carlos Baurier Salvansa Upoznajte Anaxdent: Q&A sa predavačem Carlos Baurier Salvansa
U saradnji sa jednom od retkih mladih inovativnih firmi današnjice Anaxdent - om, u sedištu firme u Štutgartu, juna 2018. godine, organizovali smo kurs kombinovano digitalno-analogne izrade all-on-four i all-on-six imedijantnih protetskih radova.
ANAXDENT - obuka u Stuttgartu sa Carlosom Baurier Salvansoma ANAXDENT - obuka u Stuttgartu sa Carlosom Baurier Salvansoma
U saradnji sa jednom od retkih mladih inovativnih firmi današnjice Anaxdentom, u sedištu firme u Stuttgartu organizovali smo kurs kombinovano digitalno-analogne izrade all-on-four i all-on-six imedijantnih protetskih radova.
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.