Pozovite nas:
+381-24 554 927
Argen cirkonija pruža mogućnost izrade visoko estetskih funkcionalnih zubnih nadoknada

Argen cirkonija pruža mogućnost izrade visoko estetskih funkcionalnih zubnih nadoknada

Argen cirkonija pruža mogućnost izrade visoko estetskih funkcionalnih zubnih nadoknada
Argen cirkonija pruža mogućnost izrade visoko estetskih funkcionalnih zubnih nadoknada
0 987

Tokom poslednjih 10 godina prisutan je eksponencijalni napredak stomatološke tehnologije, sa novim trendovima u kojima monolitna cirkonija zauzima posebno mesto i to sa dobrim razlogom. Cirkonija pojednostavljuje proces rada u zubnoj laboratoriji a istovremeno zadovoljava potrebe lekara za estetskim i funkcionalnim zubnim nadoknadama.


Kompanija Argen je već dugo vremena predvodnik napretka stomatološke tehnologije. Kontinuirano sprovodi evoluciju digitalnih materijala i usluga i zadovoljava potrebe savremenog tržišta stomatoloških usluga. Kao jedan od najvećih proizvođača zubne cirkonije u SAD-u, Argen nudi robusnu liniju proizvoda od cirkonije koji su dizajnirani sa namerom da zubnim laboratorijama pruže visokokvalitetne, estetske i pouzdane proizvode za izradu zubnih nadoknada.

Argenov izbor vrhunskih diskova za frezovanje uključuje višeslojnu, visoko translucentnu i čvrstu cirkoniju. Pored toga, Argen u svojoj ponudi sadrži i širok spektar tečnosti za bojenje materijala, namenjenih za rad sa belim diskovima ArgenZ cirkonije. Na taj način omogućena je veća kontrola nijansi boje i predvidljivi rezultati.
Argenov tim renomiranih naučnika i inženjera proveo je godine razvijajući najnovije dodatke za liniju ArgenZ cirkonije: Višeslojni ArgenZ ST i ArgenZ HT +. ArgenZ HT + je jedinstveno formulisana cirkonija koja predstavlja klasu za sebe. To je prva cirkonija konstruisana sa 4 mola procenta itrije (4Y).

Ova ekskluzivna formula čini ArgenZ HT + dovoljno translucentnim za prednju regiju a istovremeno dovoljno čvrstim za bočnu regiju. Sa 45% translucentnosti i čvrstoće od 1250 MPa, ArgenZ HT + je cirkonija za svaku laboratoriju, pogodna i za pojedinačne krune i za semicirkularne mostove. Krunice napravljene od materijala ArgenZ HT+ mogu se kombinovati sa materijalom ArgenZ, kao i sa ostalim keramičkim materijalima, što ga čini savršenim izborom za kombinovane slučajeve. ArgenZ HT+ predodređene nijanse nudi širok izbor boja, uključujući svih 16 boja Vitinog standardnog bloka i 3 nijanse izbeljivanja. ArgenZ HT+ je takođe dostupan u beloj boji, koji se kombinuje zajedno sa ArgenZ HT tečnošću za bojenje. Diskovi postoje u devet različitih debljina.

Višeslojni ArgenZ ST pojednostavljuje proces rada u zubnoj tehnici, čime se postiže kontrola pri radu i doprinosi efikasnosti obrade cirkonije. Ovaj super translucentni materijal odlikuje se zaštićenom tehnologijom mešanja slojeva koja oponaša suptilni gradijent prirodnog dentina bez vidljivih linija prelaza. Ovaj napredni materijal je po celoj dužini visoko translucentan i ima ugrađenu tehnologiju korekcije refleksije svetla za tačno određivanje nijanse boje. Sa 50% translucentnosti i čvrstoće od 850 MPa, višeslojni ArgenZ ST pogodan je za pojedinačne radove bilo gde u ustima, ili za tročlane mostove u prednjoj regiji. Materijal je dostupan u pet debljina i u svih 16 boja VITINOG standardnog bloka, plus 3 nijanse izbeljivanja.

Svi diskovi cirkonije napravljeni su u sedištu Argena u San Dijegu, Kalifornija, i odobreni su od strane FDA 510. Pored proizvodnje i prodaje diskova, Argen takođe nudi usluge digitalnog frezovanja cirkonija diskova. U Argenovom pogonu za proizvodnju površine 9000 m2, nalazi se više od 110 mašina za štampanje i frezovanje, koje rade 24 časa dnevno, pet dana nedeljno, sa osobljem koje broji 100 članova.

„Uložili smo mnogo vremena i resursa za razvoj našeg materijala cirkonije i izgradnju najsavremenijeg proizvodnog pogona. Odziv na naše proizvode je fantastičan i ponosni smo što nudimo kupcima mogućnost da sve svoje potrebe za materijalima od cirkonije zadovolje na jednom mestu“, rekao je Anton Woolf, generalni direktor Argen-a.

Argenovo 50+ godišnje iskustvo u zubnoj industriji daje im jedinstveno razumevanje zajednice i odražava njihovu posvećenost zubnim laboratorijama. Zubne laboratorije očekuju od Argena da im pruži inovativna rešenja, visokokvalitetne materijale i pouzdanu uslugu. Pored toga, kao i proizvođač i dobavljač, Argen pruža stručnu i tehničku podršku za sve svoje proizvode od cirkonije.
Argen je distribuciju cirkonije proširio na više od 50 zemalja. Uz stalno promenljive prilike u zubnoj industriji, Argen će nastaviti da uvodi nove tehnologije i materijale koje omogućavaju zubnim laboratorijama da pružaju najbolje usluge svojim lekarima.

Slični postovi
Ceramill Motion 2 Ceramill Motion 2
Dentalni CAD/CAM sistemi su moderna tehnologija koja omogućava brzu i kvalitetnu izradu protetskih radova s minimalnom utroškom ličnog rada i maksimalnom preciznošću.
Detaljnije
1327
Nova nijansa materijala za 3D štampanje - NextDent Proteze 3D+Classic Pink & NextDent Ortho Flex Nova nijansa materijala za 3D štampanje - NextDent Proteze 3D+Classic Pink & NextDent Ortho Flex
Nove nijanse će prevazići sva vaša očekivanja. Kompletni spektar boja je proširen sa novih 6 boja što omogućava zubnim laboratorijama i kliničkim lekarima da predaju definitivnu nadoknadu koja je slične boje kao desni u ustima pacijenta, čime se dobija prirodan i lep izgled. NextDent je najavio premijeru novih materijala za 3D štampanje NextDent ortho Flex kao i Classic Pink-a, nove nijanse za NextDent Denture 3D+. Sa ovim dodatkom, NextDent sada ima najveću dostupnu paletu boja materijala za baze proteza na tržištu.
Detaljnije
1477
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi 3D SYSTEMS 3M Amann girrbach ANAXDENT Argen BEGO BIEN AIR Carl Martin Cato CENDRES+METAUX Coltene Diadent Dürr EMS Euronda G&H GC Hager & Werken Hanel Harvard HEIMERLE + MEULE Ivoclar Vivadent Jota Kettenbach KOMETA BIO KULZER Kuraray Manfredi Mani MGF Microbrush MPF Nordiska Dental Noritake OCC ORANGEDENTAL PREMIER REITEL Renfert Roeko Ruthinium SCHEU-DENTAL Septodont Shera Ultradent UNIGLOVES Valplast VDW Vertex VP INNOVATO Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.