Automatizacija i fleksibilnost uz Ceramill Matik

617
Automatizacija i fleksibilnost uz Ceramill Matik

Ceramill Matik obeležava početak nove ere u in-house izradi. Kao inteligentno rešenje za proizvodnju, jasno se izdvaja od konvencionalnih mašina za frezanje sa promenom radnih komada. Potpuno integrisana jedinica za izradu pruža laboratoriji mogućnost da samostalno i fleksibilno osmisli svoj radni tok. Dramatično smanjuje napor i složenost upravljanja materijalima i alatima. Automatsko održavanje, čišćenje, kao i promena režima rada štedi vreme i pomaže tehničaru da se fokusira na suštinske stvari - sam stomatološki rad.

Ceramill Matik otvara još uvek jedinstveni segment u digitalnom dentalnom svetu. Kao prva potpuna servisna jedinica, kombinuje tri mašine u jednoj. Pored samog radnog mesta za obradu, sistem takođe obavlja funkcije potpuno automatizovanog sistema za upravljanje zalihama, kao i uređaja za čišćenje mašine. Podrška pri učitavanju, čišćenju i upravljanju materijalima omogućava ogromne uštede vremena u svakodnevnim rutinskim laboratorijskim poslovima. Osim toga, dodatni softverski alati pomažu optimalno korišćenje materijala i alata. Zahvaljujući RFID tehnologiji, nebitno je da li se resursi koje treba koristiti nalaze unutar ili van sistema. Još jedan vrhunac je novo dizajnirano 5-osno radno mesto. Tokom razvoja, na primer, glavni fokus je bio na maksimalnoj raznovrsnosti indikacija i materijala. Ceramill Matik stoga nudi inovativne metode obrade, poput patentiranog režima rezbaranja (ušteda vremena od 60%), izrade jednodelnih nadogradnji i brze obrade akrilnih materijala, kao i maksimalni raspon materijala, od tvrdih i krhkih blok materijala do cirkonijuma, PMMA materijala i metalnih materijala.

PREDNOSTI

  • Najveće uštede vremena u upravljanju resursima putem automatskog upravljanja alatima i materijalima.
  • Najveća moguća praktičnost zbog autonomne promene između mokre i suve obrade i automatskog čišćenja.
  • Potpuni raspon primena zbog maksimalnog portfolija indikacija i materijala.
  • Sigurnost u budućnost zbog stalnog razvoja softvera i proširivog asortimana držača.
TEHNIČKI PODACI Ceramill Matik  Ceramill cleanstream
Dimenzije D/Š/V (mm) 780x1.265x1.015 780x1.265x985
Težina prazna/maks. (kg) 310/365 210/260
Snaga 100-230 V 50/60 Hz 100-230V 50/60 Hz
Izlazna snaga (W) 750 300
Brzina (rpm) 100.000 -
 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na Engleskom) popunjavanjem obrazca ispod.

  Obrazac: 

Slični postovi

CERAMILL MAP 400 - Brzina ne znači ništa bez preciznosti

CERAMILL MAP 400 - Brzina ne znači ništa bez preciznosti

Reč je o „Funkcionalnom skeneru“ s integrisanim Splitex® sistemom, koji omogućava skeniranje međuviličnih odnosa pacijenta uz pomoć preciznosti Splitex sistema.

1886
Ceramill Motion 2 - sve u jednom!

Ceramill Motion 2 - sve u jednom!

JEDAN ZA SVE – SVE U JEDNOM Ceramill Motion 2 je reper u pogledu niza indikacija i internih materijala. 5-osna frez jedinica kombinuje mokru i...

2528
Ceramill Motion 3- pristup u bilo koje vreme sa bilo kog mesta

Ceramill Motion 3- pristup u bilo koje vreme sa bilo kog mesta

Ceramill Motion 3 predstavlja novog igrača za proizvodnju: svetski najinteligentnija hibridna mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet proizvoda i maksimalnu raznolikost materijala  i indikacije sa od početka do kraja digitalnim protokolom...

1925

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.