BEGO sistem za navođenje (Guide System)

1901
BEGO sistem za navođenje (Guide System)
Indikacije i rešenja
BEGO  sistem za navođenje nudi širok spektar različitih načina aplikacije (u nekim slučajevima zavisi od software-a za planiranja koji se koristi).
Različiti sistemi navigacionih šablona:
  • Šablona za brzo i jednostavno pozicioniranje pilot borera bez obzira na sistem implantata.
  • Hirurške šablone BEGO Guide tray-a za potpuno vođenu implantologiju BEGO Semados implantata. Dubina borera je vođena kao i smer ugradnje implantata.

Različite vrste oslanjanja:
  • Podržani zubima

Šablon je jednostavno podržan od strane preostalih zuba. Sa prostorima imeđu zuba i slobodnim krajevima, šablona leži na gingivi.

  • Podržani  mukozom

Za minimalno invazivne postupke. Potrebno je skenirati protezu, moguća su transgingivalna bušenja i insercije.


Različiti sistemi planiranja:
  • Bez sopstvenog softvera za planiranje
Ako nemate svoj softver za planiranje, centar za planiranje BEGO sistema za navođenje može vam lako dostaviti plan i šablon.
  • Sa sopstvenim softverom
Ako imate svoj softver za planiranje, onda je ovo idealan preduslov za BEGO sistem za navođenje. Po pravilu Vaš softver je kompatibilan sa BEGO sistemom. 
 


Vođena operacija - skroz jednostavno!
BEGO Guide tray savršen je dodatak vašem BEGO Semados® sistemu implantata! (trenutno kompatibilno sa S / RS / RSX-linijom).
BEGO Guide tray omogućava potpuno vođenu implantaciju BEGO Semados® implantata (S3.25-4.5 i RS / RSX 3.0-4.5). Za upotrebu ovog treja potrebna Vam je BEGO Guide šablona za borere čija se proizvodnja zasniva na trodimenzionalnom, virtuelnom planu implantata i koja je opremljena Bego Guide master navigacionim stentovima. Lista kompatibilnih sistema: SimPlant, SICAT, 3Shape, Swissmeda SMOP, Med3D, CoDiagnostiX, NemoScan, Planmeca Romexis.
Ukoliko ne koristite softver za 3D planiranje, BEGO centar za planiranje će vam rado predložiti plan terapije implantantima na osnovu podataka CT-a ili DVT-a koje im možete poslati online ili na CD-u i dostaviti Vam spremnu za upotrebu šablona BEGO Guide borera.
BEGO Guide tray nudi Vam jednostavno rukovanje, što omogućava vođenu operaciju jednostavnom i sigurnom za Vas. Svi instrumenti se mogu brzo i jednostavno identifikovati jer je BEGO Guide tray jasno podeljene u dva dela (A i B). Zavisno od planiranog prečnika implantata ili koji je glavni navigacioni stent u šabloni za bušenje, biće Vam potrebni instrumenti iz gornjeg (A) ili donjeg (B) dela ležišta - samo se duboki boreri smeštaju između dva odeljka A i B u ležištu.
Pored toga, svi instrumenti su postavljeni redom (levo-desno) i označeni. To vam nudi dodatnu sigurnost i optimalnu udobnost tokom postavljanja implantata. Protokol odgovarajućeg šablona bušenja takođe vam pruža podršku prilikom izbora instrumenata koje ćete koristiti, gde su detaljno navedeni svi koraci pripreme (korak po korak).

 
NAJVAŽNIJI DETALJI
Kašike sa samozaključavanjem
Dve ruke umesto tri: Sa novom BEGO tehnologijom - BEGO kašike sa samozaključavanjem - potpuno vođeno postavljanje implantata je još pogodnije. Ovom metodom Vam nije potrebna dodatna ruka za držanje redukcione kašike, samo BEGO Guide kašika. Jednostavno ubacite BEGO Guid kašiku u glavni navigacioni stent (A ili B) i zaključajte ih na mestu malim zavojem. BEGO Guide kašike sada su zaključane u šabloni za bušenje i svoju punu pažnju možete usredsrediti na bušenje. Mali zaokret u suprotnom smeru dovoljan je za otključavanje kašika, omogućavajući Vam da brzo i jednostavno pređete na sledeći položaj implantata.
Sistem otvorenog pristupa
Sa BEGO Guide tray-em ne morate se vezati za rad sa određenim softvare-om za planiranje. BEGO Implantni sistem nudi niz provajdera sistema za planiranje mogućnost implementacije BEGO Guide tray-a u odgovarajućem softveru, tako da možete nastaviti sa radom sa vašim omiljenim sistemom. BEGO Guide tray-evi su već kompatibilni sa velikim brojem različitih sistema. 
 
DA LI RADITE PLANIRANJE ZAJEDNO SA LABORATORIJOM?
Ni ovo nije problem, jer BEGO Guide master navigacione stentove možete naručiti direktno od nas.

Slični postovi

Sistem implantata visokih performansi BEGO Semados® RS/RSX implantati

Sistem implantata visokih performansi BEGO Semados® RS/RSX implantati

Sistem implantata visokih performansi za sve standardne indikacije BEGO Semados® RS / RSX implantati. Konični i samonarezivi „blizanci“ BEGO Semados® RS i RSX su moderne inovacije, čiji patent se još uvek čeka, koje upotpunjuju BEGO Semados® S, RI...

3752
BEGO Semados® S implantati su postali SC i SCX implantati

BEGO Semados® S implantati su postali SC i SCX implantati

BEGO Semados SC / SCX implantati su samonarezivi cilindrični implantati napravljeni od čistog titanijuma (stepen čistoće 4). Za razliku od SCX implantata, SC implantat ima obrađenu  površinu vrata od 0,5 mm. Ukoliko je nivo kosti adekvatan...

3354

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.