Pozovite nas:
+381-24 554 927
Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!
Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!
0 381

 

Sa unapred programiranim redosledom rada i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i stomatološke zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantoloških sistema na tržištu.
 


U svakoj fazi postupka, na ekranu se prikazuju svi klinički podaci koji su vam potrebni da bi se obezbedio nesmetan rad i glatko odvijanje operacije. Zahvaljujući ugrađenom irigacijskom sistemu, Chiropro L olakšava rukovanje i sprečava zagrevanje kosti.


Tehnički podaci:

 • Kontrolno dugme: -
 • Insercija implantata: ✓
 • Ugrađeni hirurški protokoli: ✓
 • Hirurški protokoli: 8 (Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Dentsply Friadent, Biomet 3i, Astra Tech, Thommen Medical, Systéme)
 • Vođeni hirurški protokoli:  -
 • Digitalni tok rada (importovanje podataka iz softvera za planiranje CodiagnostiXTM):  -
 • Eksportovanje hirurškog izveštaja:  -
 • Maks. okretni momenat na rotacijskom instrumentu tokom modusa implantacije: 55 Ncm
 • Dimenzije D x Š x V : 309mm x 220mm x 123mm
 • Težina: 2,7 Kg
 • Garancija uređaja: 2 godine
 • MX-i specifikacije: MX-i LED 1600755-001 samoventilirajući
 • Dimenzije mikromotora Ø x D: 23 x 91mm
 • Težina mikromotora: 115g
 • Reference: Chiropro L set sa kolenjakom 20:1 L 1700307-001; Chiropro L set bez kolenjaka 1700298-001

 Snaga i preciznost Chiropro L iz Bien-Air-a omogućuju vam da sigurno savladate bilo koji izazov!

Chiropro L podržava 8 glavnih implantnih sistema na tržištu. Njihove kompletne prethodno programirane kliničke sekvence su prikazane na ekranu. Chiropro L se takođe može prilagoditi vašim potrebama i prilagoditi svakom korisniku. Potrebno je samo nekoliko sekundi da definišete, sačuvate ili modifikujete vaš program.

Dizajniran da pojednostavi vaš svakodnevni rad, Chiropro L uređaj je beskrajno svestran, omogućavajući brojne kliničke primene kao što su implantologija, endodoncija i oralna hirurgija. ProImplant je pojednostavljena verzija namenjena isključivo za implantologiju. Svi njihovi sistemi opremljeni su vrlo praktičnom peristaltičkom pumpom, koju je projektovao i patentirao Bien-Air. Njihovi sistemi za irigaciju sadrže potporu za inserciju koja osigurava vrlo jednostavno rukovanje i optimalnu higijenu. Ovi implantati su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znaci njihovih kompanija. Parametri sadržani u programima proizvođača implantata pružaju se samo u informativne svrhe i Bien-Air se ne može smatrati odgovornim za njih. Parametri mogu biti podložni izmenama bez prethodne najave.
 

CHIROPRO L – nenadmašne performanse

Sa Chiropro L, sve je dizajnirano za vašu udobnost. Mikromotor MX-i LED Chiropro, najsnažniji i najlakši na tržištu, ima LED osvetljenje jednakog intenziteta bilo na visokim ili niskim brzinama. Kolenjak se može pohvaliti jednom od najmanjih glava ikada dizajniranih i sadrži jedinstven unutrašnji sistem za irigaciju, što ga čini savršeno jednostavnim za upotrebu. Pored toga, dvostruki LED sistem garantuje ravnomerno osvetljenje pri svim brzinama.

Dental Medical su ponosni predstavnici svih Bien-Air proizvoda.

 

Slični postovi
RADIONICA: dizajniranja i izrada hirurškog šablona i implantološka obrada pacijenta RADIONICA: dizajniranja i izrada hirurškog šablona i implantološka obrada pacijenta
Digitalizovana stomatološka ordinacija i protokol rada:

od 3DCT, intraoralnog skeniranja do dizajniranja i izrade hirurškog šablona i implantološke obrade pacijenta. Stomatolog dr. Dean Medica će podeliti svoja iskustva sa vama i odgovoriti na sva vaša pitanja.
Specifičnosti uzimanja otisaka kod pacijenata sa implantatima Specifičnosti uzimanja otisaka kod pacijenata sa implantatima
Prikaz slučajeva iz prakse  Otisak se uzima fabričkom kašikom, jednofaznom ili dvofaznom tehnikom ili individualnom kašikom jednofaznom...
Detaljnije
4280
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.