Blistav osmeh zlata vredan - Heimerle + Meule stomatološki proizvodi

1364
Blistav osmeh zlata vredan - Heimerle + Meule stomatološki proizvodi

Silikon za dubliranje 22N
Adicioni silikon niske viskoznosti, bez dodatnih punioca, normalno-vezujući, konačna tvrdoća A22 po Shore skali.


Silikon za dubliranje 22S
Adicioni silikon niske viskoznosti, bez dodatnih punioca, brzovezujući, konačne tvrdoće po shore-u A22.


Silikon za modelovanje 90
Adicioni dvokomponentni silikon za modelovanje, sa izborom tvrdoće 90, za ekstraoralnu upotrebu (van usne šupljine).


SuperPeg II
Za obezbeđivanje sigurnosti nadoknade na držaču za pečenje, ova keramička pasta za pečenje je savršeno svrsishodna. Nakon pečenja, može se ukloniti vazdušnim sprejem. Dostupna kao pojedinačna ili u setu od 4.


Dentifix super adhesive
Za popravku gipsa i utisnutih modela, za obezbeđivanje plastičnih proteza. Pogodan za većinu tipova gipsa i sve metalne legure. Patentirano zatvaranje poklopca sprečava začepljenje vrha dozera. Srednja viskoznost.


Prothesen Finish+
Ovaj dermatološki ispitan sprej je namenjen za uklanjanje zaostataka monomera akrilata na gotovoj protetskoj nadoknadi. Ne samo da je poboljšan vizuelni aspekt već objekti dobijaju i visoki sjaj.


Sprej za okluziju TOUCH ON+
Vrlo fin, adhezivan, rastvorljiv u vodi pigment za uočavanje prevremenih i neželjenih kontakata na protetskoj nadoknadi. Zelene boje sa metalnom mlaznicom.


Tacna za tečnost i četkice
Ova tacna predstavlja elegantni držač koji može da rotira. Sastoji se od glatkog aluminijumskog vrha sa nerđajućim dnom gde se može postaviti 8 punivih četki za bojenje. Dostavlja se sa 8 četki za bojenje (prazne) i jednom pipetom za boje. Četke za bojenje imaju ugrađen rezervoar za boju i mogu se puniti svim standardnim tečnostima za bojenje cirkonijum-oksida, bez kiseline. Tok boje se može podešavati laganim pritiskom na rezervoar boje, individualno. Ovako, neobezbeđene cirkon-oksid nadoknade mogu biti individualizovane bilo kada i tečnost za bojenje može da ostane unutar četke - elegantan i pogodan sistem.

Slični postovi

Nudimo vam celovito rešenje najvišeg kvaliteta – Durr Dental

Nudimo vam celovito rešenje najvišeg kvaliteta – Durr Dental

Dürr Dental AG su 1941. godine osnovali braća Karl i Vilhelm Dürr iz Gehingena u Crnoj Šumi. Sedište kompanije se sada nalazi u Bietigheim-Bissingenu, gde je oko 400 zaposlenih anganžovano u proizvodnji, istraživanju i razvoju, a takođe i u...

1724
Intervju: Društvo privatnih zubnih tehničara Srbije

Intervju: Društvo privatnih zubnih tehničara Srbije

Društvo privatnih zubnih tehničara Srbije, osnovano 1995. godine, okupilo je velike stručnjake iz zubotehničkog sveta sa jednim veoma bitnim ciljem – unapređenjem struke.

2335
Predstavljamo Futar - Adicioni silikon za registraciju zagrižaja

Predstavljamo Futar - Adicioni silikon za registraciju zagrižaja

Futar je adicioni silikon za registraciju zagrižaja sa produženim radnim vremenom. U zavisnosti koju tvrdoću i brzinu vezivanja želite, možete birati između četiri različite varijante proizvoda: Futar, Futar D, Futar fast i Futar D fast, po ceni...

971

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.