Cara smile - digitalni dizajn osmeha

1886
Cara smile - digitalni dizajn osmeha

10.06.2017. godine će dr Pavle Picek održati kurs na temu “Cara smile – digitalni dizajn osmijeha”. Kulzer - ov softver caraSmile prikazuje konačan izgled lica pacijenta i protetskie nadoknade. Kurs će se održati u Ordinaciji White Lux uspešnog zubnog tehničara, g. Nemanje Mihaljčića, Uroša Martinovića 6, Novi Beograd.


Cara smile je sistem kojim ostvarujemo virtualnu simulaciju osmeha zadržavajući harmoniju lica i usta, a koristeći funkcijsku analizu lica i zuba.

Matematički kontrolisanim merenjima omogućena je detaljna analiza žvačnog sistema i simulacija velikih estetskih i funkcijskih rekonstrukcija ozubljenih i neozubljenih pacijenata.

Cara smile je novo,umetničko i emotivno lice dentalne medicine koje brzo i efikasno, koristeći digitalne tehnologije, dolazi do najviših estetskih kriterijuma.

Rezultat je rada stručnjaka iz područja dentalne medicine,dentalne tehnike i digitalnih tehnologija.

Dr.sc. Pavle Picek dr.med.dent. rođen je u Zagrebu 1979. godine. Opštu gimnaziju u Zagrebu uspešno je završio 1997, te godinu posle upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu.Nakon diplome 2004. g i završenog pripravničkog staža radi na zamenama u ordinacijama primarne zubozdravstvene zaštite do 2008, kada dobija stalno radno mesto u Domu zdravlja Zagreb Istok. 2012.g. je doktorirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2012. vlasnik je i radnik u Dental centar Picek d.o.o.

Program kursa:

8.15h Registracija učesnika

9.00h Početak predavanja

10.00 – 10.15h Pauza

10.15 – 12.15 h Rad u programu CaraSmile

Slični postovi

Ceramill Motion 2 - sve u jednom!

Ceramill Motion 2 - sve u jednom!

JEDAN ZA SVE – SVE U JEDNOM Ceramill Motion 2 je reper u pogledu niza indikacija i internih materijala. 5-osna frez jedinica kombinuje mokru i...

2418
Amann Girrbach - studija slučaja

Amann Girrbach - studija slučaja

Izrada protetskog dela u laboru na Model Menagment i Cad - Cam sistemu.

3358
Čistiji od vazduha na Himalajima

Čistiji od vazduha na Himalajima

Upoznajte se detaljnije sa faktorima rizika za kompresore za CAD/CAM sisteme i rešenjem koje nudi jedan od vodećih proizvođača na tržištu!

2733

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.