CERAMILL MAP 400 - Brzina ne znači ništa bez preciznosti

1769
CERAMILL MAP 400 - Brzina ne znači ništa bez preciznosti

U petak smo instalirali jedan od najpreciznijih i najbržih “otvorenih” skenera dostupnih na tržištu,  Ceramill MAP 400 proizvođača Amann Girrbach.

 

Reč je o „Funkcionalnom skeneru“ sa integrisanim Splitex® sistemom, koji omogućava skeniranje međuviličnih odnosa pacijenta uz pomoć preciznosti Splitex sistema.
 

U praktičnom delu svi prisutni su bili upoznati sa postupkom skeniranja kompletne vilice zahvaljujući DNA Speed Scanning koji redukuje vreme skeniranja do 50 % uz stalnu preciznost. Kao rezultat nastaje sken kompletne vilice u samo 24 sekunde koji se može koristiti bezbroj puta.


Više o samom proizvodu možete da pročitate na sledećem
linku


Na kraju, prisutni su imali prilike da vide vrlo preciznu digitalizacija modela s međuviličnom relacijom i da vide kako univerzalna ploča nosača omogućuje fleksibilno skeniranje brojnih različitih sistema modela. Svoje znanje je podelio sa nama i jedan od iskusnijih majstora digitalnog sveta Mitar Božič.

 

 

Slični postovi

Amann Girrbach - Ceramill

Amann Girrbach - Ceramill

AMANN GIRRBACH – CERAMILL DNK generacija Snaga + dentalna inteligencija = performansa. Naše CAM frez mašine su specijalno razvijene...

3797
CERAMILL MAP 400+

CERAMILL MAP 400+

„Funkcionalni skener“ s integrisanim Splitex® sistemom.

1551

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.