Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne hirurge!

964
Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne hirurge!

Jednostavnost. Kamen temeljac novog proizvodnog asortimana motora za oralnu hirurgiju I implantologiju iz Bien-Air Dental-a. Tokom dizajniranja ova dva nova sistema, sve je usmereno ka tome da se ova pametna rešenja naprave jednostavnijim za upotrebu, do najsitnijeg detalja. Uprkos različitim poljima primene, Chiropro i Chiropro Plus su podjednako jednostavni za upotrebu.

Apsolutna preciznost
Zahvaljujući svom veoma preciznom elektronskom sistemu, izabrani tork na konzoli tačno odgovara postignutom torku na izlazu vašeg instrumenta. Bez potrebe za daljom kalibracijom. Tako je jednostavno.

Pripremljeni hirurški protokoli
Zahvaljujući već postojećim hirurškim protokolima, možete izvoditi procedure bez gubitka vremena. Iskoristite pacijentove kliničke podatke da odredite broj sekvenci za izvođenje svoje procedure-3,4 ili 5. Parametri za svaki korak se tada  automatski pojavljuju na ekranu. Sada možete jednostavno lečiti svog pacijenta. Tako je jednostavno i pouzdano.

Čist, koncizan interfejs
Jednostavan i diskretan ekran pruža uvid u sve informacije koje su vam potrebne da bi procedura bila uspešna: izbor instrumenta, brzina, tork, tok ispiranja i smer rotacije.

I održavanje je jednostavno, takođe
Lako je ukloniti jedino rotirajuće kolo iz jedinice za sterilizaciju. Dodatno, kontrolni ekran je zaštićen visoko otpornim staklom koje se lako čisti.

Intuitivna navigacija
Sa samo jednim rotirajućim dugmetom, navigacija je lakša nego ikad. Jednostavno okrenite dugme da izlistate meni a zatim kliknite da potvrdite izbor.

Kao dodatak u implantologiji, da li radite i oralno-hirurške intervencije? Onda, otkrijte Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne hirurge i maksilofacijalne hirurge. Zbog mnogobrojnih kombinacija motor-instrument, Chiropro Plus sistem je idealan za izvođenje svih periodontalnih i oralno-hirurških intervencija, uključujući hemisekcije.

ORALNA HIRURGIJA (uključ. Hemisekcije)
Chiroproplus kombinovan sa PM 1:2 ravnim nasadnim instrumentom i MX-i PLUS mikromotorom, predstavlja savršeno rešenje za vaše oralno-hirurške intervencije, pogotovo za vađenje umnjaka. Zbog velike snage PM 1:2, vreme sekcije je smanjeno za 70%( samo 12 sekundi da se potpuno  odvoji zub) i snaga koja je potrebna je značajno smanjena. Rizik od pregrevanja je značajno smanjen zahvaljujući sistemu hlađenja koji je ugrađen u MX-i PLUS.

ORALNA HIRURGIJA I PERIODONTALNA HIRURGIJA
Možete takođe izvesti oralno-hirurške i periodontološke procedure koristeći kombinaciju Chiropro PLUS, MX-i PLUS mikromotora i novog CA 1:2.5 brzo-rotirajućeg nasadnog instrumenta.  Dok se nasadni instrument pod uglom može bolje iskoristiti od ravnog zavisno od operativnog polja, visok tork koji obezbeđuje MX-i PLUS i njegov rashladni sistem  obezbeđuju brzo izvođenje intervencije, bez pregrevanja, čak i kod dugotrajnih i složenih zahvata. Radite sigurno i predvidivo.

 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na Engleskom) popunjavanjem obrazca ispod.

  Obrazac:

Slični postovi

Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Bien-Air Chiropro L implantološki sistem - povećajte svoja očekivanja!

Sa unapred programiranim redosledom rada i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i stomatološke zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantoloških sistema na tržištu.

3089
TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-check- zaključavanje borera i mehanizam  rotacije Ova revolucionarna tehnologija obezbeđuje čvrsto stezanje borera, elimiše sve vibracije, davajući ToRNADO X neprevaziđenu stabilnost i komfor za sve precizne stomatološke radove....

4088
BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok spektar restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su neverovatno moćne i...

4602

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.