Pozovite nas:
+381-24 554 927
Demonstracija IPS Style Ceram keramike

Demonstracija IPS Style Ceram keramike

Demonstracija IPS Style Ceram keramike
Demonstracija IPS Style Ceram keramike
0 645

Ivoclar Vivadent

UA saradnji sa Dental Medical-om prvi put je organizovao dugo očekivani kurs o IPS Style Ceram keramici u Subotici. Demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije, Gustav Bačlija učesnicima je predstavio na koji način da koriste ovu vrstu keramike.

Uvodna reč demonstratora: “Odavno znamo da su se generacije tehničara borili sa probijajućom bojom metalnih oksida. Jako je teško bilo prekriti metal sa tankim slojem keramičke mase tako da se ne ugrozi estetski izgled i da u isto vreme sve bude i funkcionalno. Nismo se ni nadali sve do nedavno da će taj problem rešiti skoro isti materijal koji se koristi u bezmetalnoj tehnici. Grupa materijala staklaste keramike kao što su leucitna, fuorapatitna i oksiapatitna smesa kristala daje neuporedivi estetski rezultat od dosad korištenih. Ona rešava i one slučajeve koji se teško rešavaju sa klasičnim materijalima.“

Oduševljenje i zainteresovanost učesnika je bila prisutna tokom cele demonstracije. 

O našem predavaču:

Gustav Bačlija rođen u Subotici. Medicinsku školu „7-April” je završio u Novom Sadu 1985.godine. Nakon toga 1986.godine počinje da radi na Stomatološkoj Poliklinici u Subotici u početku na odseku skeletiranih proteza zatim prelazi na odsek fiksne protetike. 1991. godine zapošljava se u Segedinu u privatnu laboratoriju „Preci-dent”. Učestvuje na kurs-u 1992. godine svetsko poznatog majstora Klaus Müterthies-a koji ga veoma inspiriše. 1993. godine učestvuje na kurs-u Jürgen Seger-a u firmi Ivoclar-Vivadent. Privatnu laboratoriju otvara godinu dana nakon toga pod imenom „Oral-Art“ u Segedinu. Nešto kasnije otvara privatnu laboratoriju i u Subotici. 2008. polaže ispit za BPS instruktora firme Ivoclar u Schaan-u. U periodu između 2010. i 2013. godine učestvuje na kurs-u Oliver Brix-a u Budimpešti i na kurs-u Shigeo Kataoke u Beogradu. Bavi se osim klasičnim, i novim tehnologijama: frezovanje zirkon osnova, izrada radova od termoplastičnih materijala i mnogim drugim. Glavni delokrug rada mu je estetska stomatologija. 2016. godine postaje zvanični demonstrator kompanije Ivoclar Vivadent za teritoriju Srbije.

 

 

Slični postovi
BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije BORA LK turbine za multiflex adapter-najbolje od Bien Air tehnologije
Bora turbine su savršeno opremljene za širok spektar restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su neverovatno moćne i pouzdane.
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.