Dental Centar Čoleski

5342
Dental Centar Čoleski

Slobodan Čoleski je završio zubotehničku školu 1993. godine i ubrzo nakon toga je počeo da radi u struci. 

 


Obzirom da je druga generacija koja se bavi tim poslom, sebe je video samo kao zubnog tehničara. Decenija i po je bila dovoljna da razmisli o osamostaljenju. 
 


Laboratoriju za zubnu tehniku “Dental Centar Čoleski“ je osnovao 2009. godine nakon dugogodišnjeg iskustva.

Da bi jedna zanatska kuća opstala, potrebni su ozbiljni i predani saradnici koji iznad svega vole svoj posao. U njihovom kolektivu, osim stalnih saradnika, uključeni su i spoljni saradnici koji omogućavaju neometano funkcionisanje. To podrazumeva dostavu protetskih radova u najkraćem roku ka stomatološkim ordinacijama i obrnuto. 

Osnovna delatnost njihove laboratorije je izrada svih protetskih radova sa akcentom na fiksnoj protetici, a to podrazumeva metalo - keramičke radove, bezmetalne radove (zircon i litijum disilikat), a radovi na implantatima su sve više zastupljeni u savremenoj stomatologiji. Takođe izrađuju kombinovane radove, namenske krune sa ili bez atečmenskih veza kao i radove na zlatnim legurama. 
 

Dental Centar Čoleski ispunjava sve standarde u savremenoj estetskoj stomatologiji. 
 


Njihov tim je izuzetno ambiciozan što se tiče digitalne tehnologije koja je nesumnjivo sadašnjost i budućnost u ovoj grani medicine.

Konvencionalna tehnika je još uvek zastupljena i bez nje se ne može u vrhunsku digitalnu tehnologiju. Za njihov uspeh u radu su između ostalog zaslužne i vodeće kompanije u proizvodnji dentalne opreme i materijala kao što su Ivoclar Vivadent, Bredent, Renfert, Argen, GC i drugi koje direktno nabavljaju preko kompanije Dental - Medical. 

“Saradnja sa stomatološkim ordinacijama kao i sa samim pacijentima je od ključne važnosti za uspešno završen rad, a to podrazumeva analizu i planiranje od samog početka”, rekli su nam iz Dentalnog Centra Čoleski.

Takođe, smatraju da je konstantna edukacija jedna od najbitnijih faza poslovanja. Kroz edukativni proces se upoznaju novi materijali i tehnologije. Redovno se odazivaju na sve seminare i edukativne skupove koje organizuju trgovinski sistemi, od kojih su izdvojili našu firmu uz isticanje da su kursevi i prezentacije koje Dental - Medical organizuje na visokom nivou. 

Svoje znanje vrlo rado i nesebično prenose na kolege sa kojima su u svakodnevnom kontaktu u svojoj laboratoriji ili putem digitalnih medija.

U budućnosti, laboratorija Dental Centar Čoleski će nastaviti da se razvija u digitalnom smeru, jer je digitalizacija sadašnjost.
 

 

Slični postovi

Laboratorija za zubnu tehniku - DENI DENT

Laboratorija za zubnu tehniku - DENI DENT

Laboratorija za zubnu tehniku DENI DENT osnovana je u Beogradu 2008. godine. Stručni kadar je potkovan teorijskim znanjem i višegodišnjim praktičnim iskustvom. Koriste najsavremeniju opremu i materijale vrhunskog kvaliteta vodećih svetskih...

5134
Dental Cvetić

Dental Cvetić

Dental Lab Cvetić je među prvim registrovanim laboratorijama u zemlji. Uslovi za rad nisu posebno naklonjeni privatnom sektoru, ali uprkos...

2488

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.