Pozovite nas:
+381-24 554 927
DENTAL RATIO kompanija kojoj verujete! v2

DENTAL RATIO kompanija kojoj verujete! v2

DENTAL RATIO kompanija kojoj verujete! v2
DENTAL RATIO kompanija kojoj verujete! v2
0 19

 

PRECIZNOST – KVALITET – FER CENE 
Dobro došli u Dental Ratio!

 

Kvalitet

DENTAL RATIO ima reputaciju da isporučuje proizvode visokog kvaliteta i preciznosti bez kompromisa. 

Fer cene 

DENTAL RATIO ima ekonomične cene, i omogućava veću fleksibilnost cena koja doprinosi zbrinjavanju većeg broja pacijenata. 

Globalan

DENTAL RATIO je dostupan u više od 25 zemalja širom sveta.

Važnost OKTAGONALNE POVRŠINE 

Makro hrapavost prikazuje hrapavost površine od 20 do 40µm i mikro hrapavost od 2.0 do 4.0 µm. Površina u enosealnom delu je peskirana česticama korunda  (>99% Al2O3 = aluminijum trioksid) i nagrižena je kiselinom.


SAVETODAVNA PODRŠKA – KOMPANIJA KOJOJ VERUJETE

Stručno savetovanje na najvišem nivou

DENTAL RATIO je specijalizovan u oblasti dentalne implantologije i snabdeva patentiranim proizvodima po ekonomičnim cenama maksilofacijalne hirurge, oralne hirurge, doktore stomatologije i zubne tehničare – uključujući i širok spektar protetskih načina zbrinjavanja pacijenata.
Njihov tim ima dugogodišnje iskustvo u oblasti oralne implantologije. Koriste celokupnu ekspertizu da Vas posavetuju shodno specifičnim potrebama koje su Vam neophodne.


GARANCIJSKI CERTIFIKAT

Sa proizvodima i komponentama DENTAL RATIO-a uvek ste sigurni. Kompanija Vam  pruža sveobuhvatnu garanciju na sve DENTAL RATIO proizvode. Takođe garantuju isporuku novog proizvoda bez dodatnih troškova svaki put u slučaju kvara materijala ili proizvodnje ili ako proizvodi ne zadovoljavaju standard kvaliteta DENTAL RATIO, kao i nadoknadu materijalnih troškova za zamenski proizvod ako je proizvod drugog proizvođača kombinovan sa proizvodom kompanije DENTAL RATIO, a proizvođač proizvoda treće strane odbija svoju garanciju na osnovu toga što je kombinovan sa DENTAL RATIO proizvodom.

DENTAL RATIO DOSTAVLJA ŽIVOTNU GARANCIJU NA SVOJE IMPLANTATE
DENTAL RATIO DAJE 10 GODINA GARANCIJU NA SVOJE ABATMENTE

Proizvedeno u Nemačkoj od strane HAGER & MEISINGER, garancija za visokokvalitetne medicinske proizvode preko 125 godina


OKTAGON® Implanti
 firme DENTAL RATIO

Ubedite sebe!

Naš OKTAGON® implantatni sistem se služi dokazanim implatološkim konceptima iz svakodnevne stomatološke prakse, i kombinuje jednostavnost i svestranost.

OKTAGON® implantatni sistem se sastoji od čistog titanijuma, četvrtog stepena, i dostupan u verzijama implantata koje se nalaze na nivou krestalne kosti i na nivou mekog tkiva.

Implantati u nivou mekog tkiva su vezani za abatment sa vrhom koj je koničan 8°, sa unutrašnjom konekcijom, i dodatnim oktagonalnim stoperom koji vrši prevenciju rotacije. Implantati u nivou krestalne kosti su povezani sa abatmentom sa unutrašnjim vrhom od 15°, gde unutrašnja konekcija sa žlebom osigurava poziciju abatmenta unutar implantata.

Makro hrapavost prikazuje hrapavost od 20 do 40 µm, sa mikro hrapavošću od 2.0 do 4.0 µm. Površina koja je u kontaktu sa koštanim segmentom je peskirana aluminijum trioksiodom (> 99% Al2O3 = aluminijum oksid)  i nagrižena kiselinom.


Ukoliko Vas interesuje katalog proizvoda koje nudi kompanija Dental Ratio, molimo popunite obrazac za preuzimanje:

 

Slični postovi
VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa ekranom osetljivim na dodir za intraoralne formate VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa ekranom osetljivim na dodir za intraoralne formate
VistaScan Mini View čini dijagnostiku slikovnih ploča bržom, pouzdanijom i praktičnijom za stomatologe.

 
Uputstvo za upotrebu: CM Loc Flex implantata Uputstvo za upotrebu: CM Loc Flex implantata
Martin Schimmel predstavlja slučaj koji prikazuje kliničku primjenu CM Loc Flexa. Profesor dr. Martin Schimmel MAS radi na Univerzitetu u Bernu na odeljenju rekonstruktivne stomatologije i gerodontologije na katedri za gerodontologiju.
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.