Dobro došli u Heimerle+Meule - Zlatni standard

1148
Dobro došli u Heimerle+Meule - Zlatni standard

Heimerle+Meule GmbH je osnovan 1845 god. u ’zlatnom gradu’ Forchajmu kao tipična rafinerija zlata i srebra a od tada se razvio u vodećeg Evropskog dobavljača u polju obrade plemenitih metala. Njegovi proizvodi od plemenitih metala se koriste u stomatologiji, juvelirstvu i izradi časovnika, u automobilskoj industriji i kao popularna investicija.  Sa više od 950 zaposlenih i mestima u 7 zemalja,  novoosnovana Heimerle+Meule Grupa od 2013 je glavni proizvođač plemenitih metala u Evropi. Ova svetski aktivna grupa sadrži Heimerle+Meule GmbH sa svojim kancelarijama u Forchajmu, Nemačka i Beču, Austrija, kao i sa filijalama u Birmingemu i Londonu, Parizu, Amsterdamu, Madridu i Portu. Širom sveta, njihovi obučeni specijalisti su u svim granama posla istaknuti zbog svojih tipičnih visokih standarda kvaliteta, sveobuhvatnog znanja i posebnog fokusa na servisu. Sa čvrstim i utemeljenim principima rada, Heimerle+Meule je Vaš pouzdan i pošten partner za stomatološke proizvode.

Pouzdan, veran i stručan tokom 175 godina.

Njihov proizvod i opseg usluge obuhvata sledeće oblasti:

  • Recikliranje plemenitih metala
  • Trgovina plemenitim metalima
  • Polugotovi proizvodi od plemenitih metala za juvelirstvo i tehnologije
  • Uređaji za galvanizaciju i hemikalije
  • Prekrivanje površina
  • Proizvodi za ulaganje
  • Stomatološki proizvodi

Još je širi spektar mogućnosti gde se njihovi proizvodi mogu koristiti. Kao dodatak izradi nakita i satova, oni sarađuju sa automobilskom industrijom u elektrotehničkom/elektronskom sektoru, stomatološkim kompanijama i mnogim drugim. Njihov moto, ’Zlatni izbor za tehnologiju, nakit i stomatologiju’ naglašava njihovu opsežnu stručnost na najrazličitijim tržištima.

Oni mogu izaći u susret svim potrebama svojih klijenata sa svojim sloganom ’Nema ograničenja za plemenite metale’.

Kompanija nudi veliku grupu proizvoda od kojih mi izdvajamo aparat nazvan GAMMAT optimo2. Sa GAMMAT optimo2, Heimerle+Meule se oslanja na standardne, dobro isprobane prednosti tehnika elektroformiranja i kombinovanja istog sa najsavremenijom tehnologijom.

Slični postovi

Blistav osmeh zlata vredan - Heimerle + Meule stomatološki proizvodi

Blistav osmeh zlata vredan - Heimerle + Meule stomatološki proizvodi

Silikon za dubliranje 22N - Adicioni silikon niske viskoznosti, bez dodatnih punioca, normalno-vezujući, konačna tvrdoća A22 po Shore skali. Silikon za dubliranje 22S - Adicioni silikon niske viskoznosti, bez dodatnih punioca, brzovezujući,...

1396
GAMMAT®optimo 2 - zasnovan na 20.-godišnjem iskustvu elektroformiranja

GAMMAT®optimo 2 - zasnovan na 20.-godišnjem iskustvu elektroformiranja

GAMMAT®optimo 2 je deo premijum segmenta elektroformirajućih jedinica. Zbog toga je jedna kompaktna jedinica dovoljna za proizvodnju svih pokazatelja elektroformiranja i slučajevima pozlaćivanja na metalne baze i reprodukcije trenja kod...

3113

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.