DWX-4 Mali otisak, moćno rešenje

162
DWX-4 Mali otisak, moćno rešenje

IZVOĐENJE
Kompaktan i snažan

Dovoljno mali da stane u uske prostore i dovoljno snažan da drži korak sa većim CAD/CAM uređajima za glodanje, DWX-4 olakšava prelazak sa analognog na digitalni tok rada. Ovaj 4-osni uređaj za zubno glodanje nudi napredne funkcije uključujući proširivi izmenjivač alata, izmenjive stezaljke za materijal i jednostavne operacije kalibracije i optimizacije. DWX-4 je kompaktno, snažno rešenje koje zadovoljava današnju potražnju za digitalnim CAD/CAM tokovima rada.

PRILAGODLJIVOST
Proširivo CAD/CAM rešenje

Bez obzira da li vodite malu ili srednju stomatološku kompaniju, DWX-4 će ići u korak sa povećanjem vaše potražnje. Izrađujte restauracije krunica i mostova od cirkonijum oksida, PMMA, voska i kompozitnih smolastih materijala. Koristite držače materijala u obliku igle za restauracije sa jednom jedinicom ili držače blokova za izradu mostova kratkog raspona. Proširite svoj automatski izmenjivač alata i koristite do četiri alata za glodanje kako biste dodali visokokvalitetne detalje anatomiji vašeg glodanog rezultata. Pričvrstite višestruku stezaljku kako biste povećali broj zubnih restauracija koje možete brusiti istovremeno. DWX-4 je najkompaktniji, stabilniji i najsvestraniji uređaj za glodanje u dentalnoj industriji, napravljen da zadovolji rastuće potrebe vašeg stomatološkog poslovanja.

SVESTRANOST
Do 98 mm glodanja

DGSHAPE-ov univerzalni adapter za diskove proširuje vašu sposobnost izrade zubnih krunica i mostova sa diskovima od materijala od 98 mm. Ovaj se adapter lako stavlja u DWX-4 i drži materijale na mestu nakon završetka glodanja, eliminirajući potrebu za ponovnim indeksiranjem. Glodajte pojedinačne krunice, ljuskice, inleje i onleje ili povećajte proizvodnju mostova kratkog do dugog raspona. Univerzalni adapter za disk dostupan je u odabranim regionima i prodaje se zasebno.

RAD I ODRŽAVANJE
Pojednostavljena proizvodnja i nadzor uređaja

Uključeni softver VPanel pruža cjelovito rešenje koje besprekorno kombinuje održavanje i kontrolu performansi. Koristite VPanel upravljač glodalice bez potrebe da operater bude stacioniran u blizini. Pratite korišćenje alata i postavite obaveštenja kako biste znali kada su poslovi glodanja obavljeni, operacije dovršene ili kada je došlo do greške. Pratite do četiri uređaja za glodanje s jednog računara te obavljajte i pratite sve operacije održavanja putem korisničkog VPanel-a.

Slični postovi

Ceramill Motion 3- pristup u bilo koje vreme sa bilo kog mesta

Ceramill Motion 3- pristup u bilo koje vreme sa bilo kog mesta

Ceramill Motion 3 predstavlja novog igrača za proizvodnju: svetski najinteligentnija hibridna mašina koja kombinuje izvanredan kvalitet proizvoda i maksimalnu raznolikost materijala  i indikacije sa od početka do kraja digitalnim protokolom...

1875
DMP Flex 200 - Profesionalni I precizni metalni 3d štampač sa laserskim izvorom od 500w

DMP Flex 200 - Profesionalni I precizni metalni 3d štampač sa laserskim izvorom od 500w

Sa većom zapreminom izrade od DMP Flex 100 (140 x 140 x 115 mm [5.51 x 5.51 x 4.53 inča]) i laserskim izvorom od 500W, ovaj metalni 3D štampač dovodi do smanjene cene po delu i dovodi do bržeg vremena isporuke. Njegova sposobnost štampanja sa...

574
DWX-42W Plus: Projektovano da nadmaši vaša očekivanja

DWX-42W Plus: Projektovano da nadmaši vaša očekivanja

Nova glodalica DWX-42W Plus je dizajnirana da premaši vaša očekivanja. Sa bržim vremenom glodanja, dužim vekom trajanja alata, novim CAM strategijama i jačim sistemom, čini glodanje potpuno sinterovanih cirkonijum blokova i hibridnih keramičkih...

97

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.