EASY VIEW+: Pogledajte, delite, radite

672
EASY VIEW+: Pogledajte, delite, radite

EASY view + prenosi digitalnu komunikaciju u zubnoj laboratoriji u potpuno novu dimenziju. Za brzu komunikaciju sa stomatološkom ordinacijom i laboratorijskim timom ili tokom hands-on kurseva obuke. Demonstracija uživo iz laboratorije se prikazuje na monitoru u kristalno čistoj rezoluciji- i ili na bilo koji eksterni monitor zahvaljujući funkciji deljenja.

Bolja komunikacija znači bolje rezultate.

EASY view + pomaže dentalnim laboratorijama da uštede značajno vreme i optimizuju svoj dnevni protokol rada. Zahvaljujući visokoj brzini 3D vizualizacije, čak i kompleksne sadržine mogu biti obrađene. 

Ovaj pametni Dental Visual Komunikator ima neverovatni potencijal. Visoko precizan pregled uživo stomatoloških objekata na kojima se radi dostupan je sa različitim faktorima zuma (4x,15x i 20X uvećanje). Postoji mogućnost pregleda celog modela kao i preciznog pregleda detalja ( poput ruba preparacije).

Samo jednim klikom, može se napraviti fotografija željenog dela i automatski se sačuvati u datoteci slika preko Renfert CONNECT aplikacije. Sređivanje, označavanje, arhiviranje i dokumentovanje- sve ovo predstavlja dečiju igru zahvaljujući intuitivnom vođenju i korišćenju poznatih programa.

Konkretne prednosti korišćenja EASY view+ uključuju:

  • Brza, direktna komunikacija sa stomatološkom ordinacijom ili kolegama.

  • Visoko precizna kontrola kvaliteta u dentalnoj laboratoriji, npr.  kad se počinje ili završava rad.

  • Efikasna demonstracija koraka koji se izvode tokom rada zubnog tehničara za početni trening, kontinuiranu edukaciju i dalje kurseve usavršavanja.

  • Rešenje za profesionalni tok za hands-on webinare bez komplikovane dodatne opreme.

EASY view+, novi Dental Visual Komunikator proizveden od strane Renferta, je jednostavno, profesionalno rešenje za digitalnu vizualizaciju ručnog rada dentalnog tehničara. Uređaj ima potencijal da postane kamen temeljac komunikacije u dentalnoj laboratoriji. Prikazi slučajeva, kursevi i treninzi uživo, treninzi zaposlenih, vebinari, video prezentacije( npr. Za društvene mreže) ili fotografije- bolja komunikacija znači bolje rezultate. Jednostavan, intuitivan i ugodan sistem snimanja koji Vam omogućava da uspešno vizualizujete rad dentalnog tehničara. I najbolje za one od nas koji volimo jednostavnost, EASY view+ opravdava svoje ime- veoma je jednostavan za korišćenje.

Dodatne prednosti:

  • Štedi vreme i pojednostavljuje komunikaciju sa stomatologom.

  • Jednostavnije dokumentovanje i komunikacija pacijentove situacije korišćenjem Renfert CONNECT aplikacije.

  • Brzo skidanje i slanje podataka preko Wi-Fi mreže sa Renfert CONNECT štapom.

  • Detaljan pregled i mogućnost uvećanja kompletnog modela kroz uveličanje od 4X, 15X i 20X.

  • Pojednostavljuje svakodnevni rad, kontrolu kvaliteta i demonstraciju rada.

PREUZMITE BROŠURU ZA VIŠE INFORMACIJA O OVOM PROIZVODU

↓ Brošuru možete preuzeti popunjavanjem forme ↓

  Forma za brošuru:

Slični postovi

Renfert mašine

Renfert mašine

Silent V4 - snažniji i tiši Laboratorijski aspirator koji se može povezati na četiri radna mesta u isto vreme i svako od njih ima zasebno rukovodstvo...

2736
RENFERT GEO Expert Wax Set A. Bruguera - Iz prve ruke, Andrej Lazić

RENFERT GEO Expert Wax Set A. Bruguera - Iz prve ruke, Andrej Lazić

Iskustvo s novim Renfertovim voskovima iz prve ruke - Andrej Lazić: "Radi se o kvalitetnom setu kreativnih voskova, koji dolazi u prelepom pakovanju sa detaljnim slikovnim uputstvima za rad."

2492

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.