FabPro 1000 savršeno početno rešenje za stomatološke primene

3024
FabPro 1000 savršeno početno rešenje za stomatološke primene

3D printer za početnike


3D printer za početnike sa stomatološkim NextDent materijalima, optimilan za izradu hirurških šablona, stomatoloških modela i ortodontskih splintova.

FabPro 1000 za dentalne aplikacije proizvodi precizne visokokvalitetne hirurške šablone, ortodontske splintove i dentalne modele sa glatkom završnom obradom uz jednostavnu upotrebu i niske operativne troškove. FabPro 1000 može se kombinovati sa drugim komponentama za dentalna rešenja firme 3D Systems kako bi se stvorio obuhvatan i pouzdan tok rada. U to se ubrajaju NextDent LC-3D Mixer za optimalno mešanje materijala i NextDent LC-3D Print Box za naknadnu UV polimerizaciju.

FabPro 1000 je usmeren na materijalnu efikasnost i reproduktivnost, čime digitalna dentalna medicina postaje još pristupačnija i ekonomičnija. Rukovanje je jednostavno – od instalacije do zamene materijala, obrade, čišćenja i održavanja – što ga čini savršenim početnim rešenjem.

FabPro™ 1000 dentalni 3D printer

  • Deo celokupnog toka rada sa NextDent biokompatibilnim materijalima, 3D Sprint softverom i naknadnom obradom.
  • Optimizovan za printanje dentalnih modela i biokompatibilnih hirurških šablona i ortodontskih splintova.
  • Tačnost, ponovljivost sa preciznom i glatkom završnom obradom.
  • Jednostavan za rukovanje – od instalacije do unošenja materijala, naknadne obrade, čišćenja i održavanja – što ga čini savršenim početnim rešenjem.

Aplikacije

  • ortodontski modeli
  • protetski modeli
  • hirurške šablone
  • ortodontski splintovi

Precizno printanje

FabPro 1000 tehnologija koristi projektor kako bi prikazala svaki sloj unutar fotopolimer baziranog dentalnog materijala. Pri tome se na samo jednoj platformi može izraditi više malih delova, čime se povećava produktivnost. Softver 3D Sprint® za pripremu i upravljanje printanjem nudi jednostavan interfejs. Zamena materijala i naknadna obrada su takođe jednostavni zahvaljujući sveobuhvatnim rešenjima.

NextDent dentalni materijali

FabPro 1000 je optimizovan za printanje hirurških šablona i izradu splintova sa NextDent biokompatibilnim materijalima i dentalnih modela sa NextDent materijalima za modele.

3D Systems optimizuje nedavno najavljeni stoni štampač FabPro 1000 za kompatibilnost sa odabranim NextDent materijalima za određene stomatološke primene, uključujući modele (ortodontske/protetske) i sa biokompatibilnim materijalima za hirurške šablone i ortodontske splintove.
 

Slika 1. FabPro 1000 sa biokompatibilnim materijalom klase I NextDent SG (Surgical Guide) koji je razvijen za štampanje hirurških šablona u implantatnoj hirurgiji.
 

Tok rada od početka do kraja

FabPro 1000 može se kombinovati sa drugim komponentama za dentalna rešenja firme 3D Systems kako bi se stvorio sveobuhvatan i pouzdan tok rada. U to se ubrajaju NextDent LC-3D Mixer za optimalno mešanje materijala i NextDent LC-3D Print Box za naknadnu UV polimerizaciju.


Slika 2. LC-3D Print Box je revolucionarna, svetlosno bazirajuća UV-polimerizacijska jedinica koja je razvijena specijalno za naknadnu polimerizaciju 3D materijala.
LC-3D Mixer je opcionalan pribor  sa kojim se materijal meša pre unošenja u ketridž za štampanje kako bi se dobila najbolja mešavina hemikalija u boci.


Garantovano manje troškova

FabPro 1000 je usmeren na materijalnu efikasnost i reproduktivnost, čime digitalna dentalna medicina postaje još pristupačnija i ekonomičnija. Rukovanje je jednostavno – od instalacije do zamene materijala, obrade, čišćenja i održavanja – što ga čini savršenim početnim rešenjem.

Slika 3. FabPro 1000 proizvodi detaljne dentalne modele sa jasnim vizualnim detaljima sa NextDent Model 1.0.

ISPUNITE OBRAZAC
Ukoliko želite da preuzmete dve FabPro 1000 brošure, popunite formu.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Figure 4 firme 3D Systems oživljava 3D proizvodnju - Future is today!

Figure 4 firme 3D Systems oživljava 3D proizvodnju - Future is today!

Figure 4 povećava produktivnost brzinom i automatizacijom sa reproduktivnim, preciznim delovima u realnim uslovima pri dokazanom Six Sigma efektu za razne čvrste proizvodne materijale.

2253
3D Printer NextDent™ 5100

3D Printer NextDent™ 5100

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D štampanje velikom brzinom za proizvodnju dentalnih uređaja i odlivaka.

12656

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.