GC G-aenial® Universal Injectable - Promenite način rada

2109
GC G-aenial® Universal Injectable - Promenite način rada

Dobrodošli u budućnost - G-aenial® Universal Injectable


Počnite sa korišćenjem dosad najčvršćeg direktnog restaurativnog kompozita za ubrizgavanje - G-aenial® Universal Injectable. G-aenial® Universal Injectable je predodređen kao nosilac promena u restaurativnoj stomatologiji. Sa svojim jedinstvenim svojstvima zaista će promeniti vaš način rada.

Vodeće svetske tehnologije omogućile su GC-ju da definiše novi kompozit kao standard koji nudi izvanrednu čvrstinu, izvrsnu sposobnost poliranja i fantastičnu, prirodnu estetiku. Osim toga će vas zadiviti kako se istovremeno može ubrizgavati i oblikovati. Savršeno se prilagođava zidovima kaviteta pa omogućava oblikovanje i izvlačenje kontura tokom ubrizgavanja - G-aenial® Universal Injectable jer se ne razliva!

Uštedećete i vreme i novac jer se mnogo brže nanosi i nema neiskorišćenog materijala - koristi se samo šta je potrebno. Isprobajte i sami i krenite u budućnost! Više nikad nećete gledati unazad.

  • Pakovanja:

Dopuna špric
1x šprica 1.7g (1.0 ml), 
10x nastavak za doziranje duga igla, 1x poklopac za zaštitu od svetla 

Dopuna nastavak za doziranje
30x nastavak za doziranje duga igla 
Boje: 
A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, CV, CVD, XBW, BW, AO1, AO2, AO3, JE, AE

 "Ovaj materijal se izvrsno prilagođava i zadržava oblik kvržice bez razlivanja.''
"Bio sam iznenađen dobrim tečenjem u duboke ispune.''
"Znatno skraćuje vreme izrade ispuna i vreme završne obrade.''

 

Slični postovi

Izveštaj slučaja: Enamelast lak sa fluoridima

Izveštaj slučaja: Enamelast lak sa fluoridima

Trošenje zuba zbog prisutnog stiskanja ili škripanja se kontinuirano povećava. Posledično, eksponirani i bolni/osetljivi zubi kao i hiperosetljivi korenovi postali su uobičajen razlog za posetu stomatološkoj ordinaciji. Ali svakako, ne zahteva...

616
Bluephase G4 - Pouzdana polimerizacija na visokom nivou

Bluephase G4 - Pouzdana polimerizacija na visokom nivou

Bluephase G4 impresionira korisnike svojom pouzdanošću u polimerizaciji i maksimalnom kompatibilnošću sa različitim materijalima. Njegov inteligentni asistent za svetlosnu polimerizaciju aktivno vas podržava tokom procesa polimerizacije.

609
Otkrijte prednosti Bluephase PowerCure lampe

Otkrijte prednosti Bluephase PowerCure lampe

Lampa za polimerizaciju visokih performansi sa inteligentnom asistencijom. Da li tražite svetlo za polimerizaciju koje može više? Ako je tako, uživaćete koristeći Bluephase PowerCure. Aparat za polimerizaciju visokih performansi kombinuje...

549

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.