GC G-aenial® Universal Injectable - Promenite način rada

2072
GC G-aenial® Universal Injectable - Promenite način rada

Dobrodošli u budućnost - G-aenial® Universal Injectable


Počnite sa korišćenjem dosad najčvršćeg direktnog restaurativnog kompozita za ubrizgavanje - G-aenial® Universal Injectable. G-aenial® Universal Injectable je predodređen kao nosilac promena u restaurativnoj stomatologiji. Sa svojim jedinstvenim svojstvima zaista će promeniti vaš način rada.

Vodeće svetske tehnologije omogućile su GC-ju da definiše novi kompozit kao standard koji nudi izvanrednu čvrstinu, izvrsnu sposobnost poliranja i fantastičnu, prirodnu estetiku. Osim toga će vas zadiviti kako se istovremeno može ubrizgavati i oblikovati. Savršeno se prilagođava zidovima kaviteta pa omogućava oblikovanje i izvlačenje kontura tokom ubrizgavanja - G-aenial® Universal Injectable jer se ne razliva!

Uštedećete i vreme i novac jer se mnogo brže nanosi i nema neiskorišćenog materijala - koristi se samo šta je potrebno. Isprobajte i sami i krenite u budućnost! Više nikad nećete gledati unazad.

  • Pakovanja:

Dopuna špric
1x šprica 1.7g (1.0 ml), 
10x nastavak za doziranje duga igla, 1x poklopac za zaštitu od svetla 

Dopuna nastavak za doziranje
30x nastavak za doziranje duga igla 
Boje: 
A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, CV, CVD, XBW, BW, AO1, AO2, AO3, JE, AE

 "Ovaj materijal se izvrsno prilagođava i zadržava oblik kvržice bez razlivanja.''
"Bio sam iznenađen dobrim tečenjem u duboke ispune.''
"Znatno skraćuje vreme izrade ispuna i vreme završne obrade.''

 

Slični postovi

Gradia Direct-lečenje nedostataka u razvoju tvrdih tkiva zuba kod dece

Gradia Direct-lečenje nedostataka u razvoju tvrdih tkiva zuba kod dece

U svom svakodnevnom radu stomatolozi se često susreću sa bolestima tvrdih tkiva zuba nekarioznog porekla. Različiti poremećaji u periodu folikularnog razvoja zuba dovodi do formiranja nedostataka tvrdih tkiva koje prvo otkriva dečji...

4805
Case study: Efikasan pristup restauraciji mlečnih zuba

Case study: Efikasan pristup restauraciji mlečnih zuba

Tečni bulk kompozitni materijali koriste se za nadoknadu dentina kod kaviteta I i II klase. U ovom radu prikazuje se jednostavan terapijski pristup, koji je takođe idealan za dečju stomatologiju.

2609
Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill je lako modelirajući nanohibridni kompozit pogodan za  tehniku “bulk” ispuna. Omogućuje novi nivo učinkovitosti  za restauracije na posteriornim zubima: jedan ispun, jedan materijal, jedan sloj.

2905

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.