Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

7998
Izbeljivanje u ordinaciji - Opalescence® Boost i Opalescence® Endo

 Opalescence® Boost 

  • Snažni 40% vodonik peroksid - za brze rezultate
  • Izbeljivanje u ordinaciji
  • Nije potrebno svetlo za aktivaciju!
  • Svež gel za svaku pojedinu aplikaciju

Opalescence Boost je gel s 40%-tnim vodonik peroksidom i neutralnim pH za maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Nakon aktivacije, Opalescence Boost se nanosi direktno iz šprica. Homogene je konzistencije i ne razliva se. Njegova upečatljiva crvena boja pomaže pri pravilnom nanošenju i osigurava potpuno uklanjanje. Preporučuju se dve aplikacije od po 20 minuta po poseti, za ukupno vreme tretmana od 40 minuta. Možete izvršiti i treću aplikaciju u trajanju od 20 minuta, ako nisu postignuti željeni rezultati, a pacijent nije pokazao osetljivost. Nemojte prekoračiti tri nanošenja po poseti.

  • Patentovana PF formula za jaču gleđ, smanjenu osetljivost i prevenciju karijesa
  • Idealno za izbeljivanje pojedinih zuba ili čitavog zubnog luka

Opalescence® Endo

"Walking Bleach" Tehnika izbeljivanja

  • 35% vodonik peroksid
  • Preparat spreman za upotrebu direktno iz šprica
  • Idealna viskoznost za jednostavnu primenu i zatvaranje
  • Značajna ušteda vremena i novca


Zašto koristiti Opalescence Endo umesto ručno izmešane natrijum perborat paste?

Mnogo stomatologa koristi paste koje su sami pripremili a koje se sastoje od natrijum perborata i vode ili H2O2 rastvora za izbeljivanje avitalnih zuba.

Šta umesto toga pruža Opalescence Endo?

1. Ručno pripremljena pasta mora se „zagrabiti” sa staklene pločice i uneti u kavitet. Nasuprot tome, Opalescence Endo isporučuje se u špricu za brzo i čisto nanošenje.

2. Ručno pripremljena pasta relativno je mekana, što otežava hermetičko zatvaranje kaviteta nakon unošenja. Nasuprot tomu, Opalescence Endo je čvrst, jednostavan za umetanje i može se sigurno prekriti provizornim cementom.

3. Ručno pripremljena pasta ne sadrži uvek iste standardizovane količine aktivnih sastojaka i prema tome može doći do fluktuacije u uspešnosti beljenja. U mnogim slučajevima potrebno je materijal zameniti nekoliko puta. Nasuprot tome, Opalescence Endo uvek ima istu koncentraciju aktivnih sastojaka, a izbeljivanje se postiže nakon samo 1 do 3 dana.

4. Opalescence Endo jednostavan je za upotrebu, isplativ i ima dug vek trajanja.

Slični postovi

Ultradent Gemini 810 + 980 diodni laser

Ultradent Gemini 810 + 980 diodni laser

The Gemini je diodni laser za meka tkiva. Jedinstvena tehnologija dualne valne dužine objedinjuje talasnu dužinu lasera za optimalnu apsorpciju melanina od 810 nanometara i talasnu dužinu lasera za optimalnu apsorpciju vode od 980 nanometara.

2615
IZBELJIVANJE ZUBA: ULTRADENT - Tretman sa velikim potencijalom

IZBELJIVANJE ZUBA: ULTRADENT - Tretman sa velikim potencijalom

I ako je tretman izbeljivanja zuba aktuelan tokom cele godine, sa dolaskom leta češća su i pitanja pacijenata za ovom procedurom. Sigurno ste to primetili i u vašoj ordinaciji. Ali, da li optimalno iskorištavate sav potencijal ovog tretmana?

2680
Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Jednostavno i brzo do blistavog osmeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ prefilled whitening trays pair professional strength teeth whitening with unrivaled convenience! The innovative UltraFit™ tray easily conforms to any smile and is ready to use right out of the box. It’s fast. It’s simple....

795

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.