Jedinstveni portfolio materijala za 3D štampanje

870
Jedinstveni portfolio materijala za 3D štampanje

Zahvaljujući CE sertifikovanim i biokompatibilnim materijalima, ovi NextDent 3D materijali za štampanje vam daju mogućnost štampanja folija, modela, vođica za hirurgiju kao i privremenih kruna i mostova. A portfolio raste, jer NextDent redovno dodaje nove materijale za stomatološke tehnologije i industriju stomatološke nege u svoj izbor. Ovi materijali su dostupni u pakovanju od 1kg.

NextDent SG( Hirurška vođica)- dizajn i štampa visoko preciznih providnih vođica za poziciju i ugradnju.
NextDent SG je biokompatibilni materijal Klase I, napravljen za štampanje Hirurških vođica(stentova) za upotrebu u implantološkoj hirurgiji. Zbog velike preciznosti materijala jednostavno je postaviti tube za borere, odmah nakon štampanja. Omogućava još veću preciznost tokom hirurške intervencije. Svojstva NextDent SG se neće promeniti upotrebom dezificijenasa.
Dodatno, materijal se može sterilisati standardnim postupkom u autoklavu. Upotreba autoklava ne utiče na dimenzionu stabilnost, zbog čega se NextDent SG može koristiti u svakom operativnom polju. Dostupan u boji Translucent Narandžasta.

NextDent SG

NextDent Model 2.0- Štampanje visoko preciznih stomatoloških modela.
NextDent Model 2.0 se karakteriše visokim stepenom preciznosti, čineći ovaj materijal odgovarajućim za detaljne master modele za protetiku i ortodonciju gde je velika preciznost neophodna. Modeli pokazuju veoma vidljive detalje zbog boje i opaciteta i imaju idealnu površinu za skeniranje otisaka.
Precizno štampani modeli su idealna baza za izradu vaše stomatološke nadoknade. Dostupni u bojama Peach(breskva), Bela i Siva.

NextDent Model 2.0

NextDent C&B MFH ( mikropunjeni hibrid)- savršenim balansiranjem između opaciteta i translucencije.
NextDent C&B mikropunjeni hibrid je biokompatibilni materijal klase IIa napravljen za izradu kruna i mostova. Balans između neorganskog punioca i smole daje materijalu jačinu. Materijal se lako obrađuje i polira, a može se bojiti svim vrstama pigmenata za kompozite.
Zbog idealnog odnosa između opaciteta i translucencije štampane krune se savršeno uklapaju među postojeće zube. Dostupan u bojama BL,N1,N1.5, N2,N2.5 i N3.

NextDent C&B MFH

NextDent Cast- 3d materijal za štampu koji gori bez ostatka.
NextDent Cast je 3D materijal za štampu koji lako gori, bez ostataka i pogodan je za sve namene. Bilo da vam treba potporna struktura, mreža ili ortodontski aparat. Jednostavan dizajn i štampa čine upotrebu Nextdent materijala koji se može ulagati za preporuku.
Uložite delove u metalu koji su vam potrebni. Dostupan u boji Purple.


 

NextDent Cast

Slični postovi

NextDent Proteze 3D+Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Proteze 3D+Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Ove nijanse će prevazići sva vaša očekivanja. Kompletni spektar boja je proširen sa novih 6 boja što omogućava zubnim laboratorijama i kliničkim lekarima da predaju definitivnu nadoknadu koja je slične boje kao desni u ustima pacijenta, čime...

2928
CROWNTEC - izuzetna smola za 3D štampanje

CROWNTEC - izuzetna smola za 3D štampanje

CROWNTEC- je premijum kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krune, inleje, onleje, fasete i veštačke zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke agencije...

1093
Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D štampač!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D štampač!

Platforma za štampanje male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan protokol rada kombinovan sa novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdan protokol pruža rešenje jednostavno za korišćenje  za 3D štampanje sa...

2628

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.