Karakterizacija 'full contour' cirkonijuma - CZR FC Paste Stain

4423
Karakterizacija 'full contour' cirkonijuma - CZR FC Paste Stain

CERABIEN™ ZR FC Paste Stain, novi površinski pigmenti za nadoknade na bazi cirkonijum-dioksida.


Dodatkom nove paste FC Paste Stain (površinski pigmenti) the CERABIEN™ ZR liniji proizvoda omogućena je laka karakterizacija monolitnih cirkonijumskih nadoknada. FC Paste Stain je dostupna u 27 nijansi, i omogućava reprodukciju velikog izbora nijansi.

 

 

Dopunom plavih i sivih nijansi (svetlo siva, tamno siva, sivo plava i plava) olakšana je reprodukcija plavo sivih translucentnih efekata za incizalnu ivicu. Dve mogućnosti glaziranja (Glaze & Clear Glaze) omogućavaju olakšanu kontrolu postojanja translucencije na celoj nadoknadi.

Proizvođač daje šemu pečenja pigmenata kod cirkonijumskih nadokada.

 

FC Paste Stain se peče na 750°C tokom izrade monolitnih cirkonijumskih nadoknada. Ova temperatura je niža od temperature koja se koristi kod upotrebe konvencionalnih eksternih pigmenata.

CERABIEN™ ZR FC Paste Stain je optimizovan za izradu monolitnih cirkonijumskih nadoknada. Estetske monolitne cirkonijumske nadoknade mogu biti efikasno izrađene kombinovanjem FC Paste Stain sa KATANA™ Zirconia UTML, STML ili ML.

 



Pročitajte i komentare vrhunskih stručnjaka o FC Paste Stain bojama:
 

„FC Paste Stain čine život lakšim za keramičare, i pružaju bolji kvalitet monolitnih restauracija pacijentima i stomatolozima.”

-Hiroki Goto
 

“The FC Paste Stain CZR je odličan proizvod sa puno fluorescencije koja pokriva čitav spektar metalne keramike, cirkonijuma, litium dislikata na temperaturama od 750 do 950. Takođe, još jedna važna karakteristika je to što nije samo metal oksid već sadrži dovoljnu količinu keramike što znači da postoji dobro povezivanje sa monolitnim restauracijama  i ostanak na monolitnim površinama duže vreme.”

-Nondas Vlachopoulos
 

"CZR FC Paste su sigurno jedne od najboljih na tržištu, puno boja znači puno mogucnosti, ne poznaju ograničenja, jedino ograničenje postoji u mašti tehničara...super što su već spremne za rad i drže istu tečnost i konzistenciju što za neke proizvode koje su u prahu ne mogu reci."

-Aleš Tomšič

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite priručnik za CZR FC Paste Stain.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

10 razloga zašto odabrati Panavia SA Cement Plus!

10 razloga zašto odabrati Panavia SA Cement Plus!

Nova generacija originalnog PANAVIA SA Cement-a ima jaču vezu između patrljka zbrušenog zuba ili abatmenta i nadoknade, ima kraće vreme svetlosne polimerizacije i veću stabilnost na sobnoj temperaturi.

2994
CLEARFIL MAJESTY Esthetic i CLEARFIL S3 BOND

CLEARFIL MAJESTY Esthetic i CLEARFIL S3 BOND

Studija prikazuje kliničku studiju CLEARFIL MAJESTY ispuna za restauracije na bazi komozita (naziv proizvoda na Japanskom tržištu je CLEARFIL MAJESTY Esthetic, dostupan I u drugim nijansama boja) u kombinaciji sa samovezujućim adhezivom CLEARFIL...

2376

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.