KATANA™ Zirconia HTML PLUS - PREPOROĐENA DA POMERA GRANICE

1773
KATANA™ Zirconia HTML PLUS - PREPOROĐENA DA POMERA GRANICE

KATANA™ Zirconia HTML PLUS - PREPOROĐENA DA POMERA GRANICE


“KATANA™ Zirconia” HTML PLUS se karakteriše upotrebom jedinstvenih sirovina koje odgovaraju brzom sinterovanju i poboljšanoj translucenciji bez negativnog uticaja na čvrstoću. Napravljena je od potpuno novih sirovina razvijenih u kompaniji i koristi uspostavljenu, cenjenu i dobro poznatu tehnologiju “više slojeva” (4-slojna struktura).

„KATANA™ Zirconia“ HTML PLUS je izvanredan materijal pogodan za substrukture, Cut-Back tehniku kao i za komplikovane strukture na implantima gde je stalna jačina materijala od apsolutnog značaja. KATANA™ Zirconia HTML PLUS menja KATANA™ Zirconia HTML, koja je još uvek dostupna, dokle god preostale zalihe traju.

  • Sloj Enamela-gleđi (35% debljine)
  • Sloj prelaza 1 ( 15%)
  • Sloj prelaza 2 (15%)
  • Sloj dentina (Body) sloj 3 (35%)

Zatezna čvrstoća 1150 MPa
Translucencija 45%
Uslovi merenja: Procenjeno na osnovu materijala baze (bele boje)

  1. Prema ISO 6872:2015, veličina uzorka 3x4x40mm
  2. Sva transmisija svetlosti, osvetljenost: D65, debljina uzorka: 1,0mm

ISPUNITE OBRAZAC

Ukoliko želite da znate više detalja o nijansama, programu sinterovanja i želite da vidite izbor proizvoda KATANA™ Zirconia HTML PLUS, popunite formular ispod:

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Otkrijte novu generaciju višeslojne KATANA™ Zirconia YML

Otkrijte novu generaciju višeslojne KATANA™ Zirconia YML

Dugi i kompleksni oblici zahtevaju najveću snagu, monolitnu estetiku sa izrazito visokom incizalnom translucencijom. Tokom dužeg perioda, ove osobine su bile međusobno isključive, ali to više nije tako. Sa jakim središtem i visoko translucentnim...

1861
Izbor najbolje translucencije: HT vs LT  KATANA Zirconia

Izbor najbolje translucencije: HT vs LT KATANA Zirconia

Opcije monohromatske translucencije KATANA Zirconia HT (Visoko translucentna) i LT ( Nisko Translucentna) serija imaju različite nivoe translucencije, što ih čini posebno pogodnim za nanošenje fasetne keramike (slojevanje)! Različiti nivoi...

795

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.