Pozovite nas:
+381-24 554 927
Kurs Dr Miloša Ljubičića - Zakoračite u svet dentalne fotografije!

Kurs Dr Miloša Ljubičića - Zakoračite u svet dentalne fotografije!

Kurs Dr Miloša Ljubičića - Zakoračite u svet dentalne fotografije!
Kurs Dr Miloša Ljubičića - Zakoračite u svet dentalne fotografije!
0 522

 

 
U subotu, 18. novembra 2017. godine, u beogradskom hotelu „88 rooms“, održan je kurs „Zakoračite u svet dentalne fotografije“. 

Predavač je bio Dr Miloš Ljubičić, čijem talentu svedoči i činjenica da je isti dan u gradu Bolonji osvojio prvo mesto na internacionalnom takmičenju u kategoriji dentalne fotografije.


Nakon uvodnih reči Dr Snežane Banković u kojima je predstavila rad CDEI, reč je preuzeo Dr Miloš Ljubičić. Na početku predavanja predstavio je svoje nagrađivane fotografije, nakon čega je podelio sa prisutnima kako je poboljšao svoje radove otkad ih fotografiše.

Sa učesnicima je podelio zašto su dobri DSLR aparati, kako odabrati idealan aparat, koju opremu savetuje da koriste, pojasnio razliku između objektiva, bliceva i posavetovao prisutne kako da podese fotoaparat.

Pojasnio je pravilno kadriranje i  fokus modela, smile line, na šta sve utiče otvor blende i kako koristiti white balance pravilno, čak je i prezentovao kako se prave cross polar fotografije.

Učesnici su i sami vežbali fotografisanje, a Dr Ljubičić im je bio mentor i model i davao im brojne savete kako da poboljšaju svoj rad. 

Na samom kraju su dodeljeni sertifikati prisutnima koji su imali isključivo reči hvale za predavanje i samog predavača.

 Slični postovi
Kurs Mitsutake Fukushime Kurs Mitsutake Fukushime

1. i 2. juna ove godine, imali smo priliku da, u hotelu ZIRA prisustvujemo kursu japanskog majstora keramike Mitsutake Fukushime. Tema ovog hands-on...
Prezentacija 3D printera caraPrint 4.0 u saradnji sa firmom Kulzer Prezentacija 3D printera caraPrint 4.0 u saradnji sa firmom Kulzer
U saradnji sa firmom Kulzer dana 10.09.2018. održali smo prezentaciju 3D printera caraPrint 4.0. Prisutni su bili upoznati sa performansama i mogli su uživo posmatrati proces izrade privremenih krunica i modela.
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.