MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

959
MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF Alatke za implante

MPF najnoviji šrafcigeri za implantno nošene slučajeve su dizajnirani da omoguće i olakšaju rad sa najpopularnijim dizajniranim glavama šrafa prisutnim na tržištu, ergonomska drška je napravljena od aluminijuma i obojena u 8 sjajnih boja za lakšu identifikaciju.
Delovi same alatke su napravljeni od čelika najvišeg kvaliteta za instrumente i tretirani su toplotom za maksimalnu čvrstoću i otpornost na habanje i lom.
Postavljeni su u aluminijumsku bazu za neposrednu dostupnost i čuvanje, prelepa podrška uspešnim zubnim tehničarima kao i specijalistima protetike.

MPF Implant Drivers:

  • Šrafciger za implantno nošene slučajeve
  • Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju
  • 8 boja za lakšu identifikaciju:
 1. Hexagon 0.9
2. Hexagon 0.95
3. Hexagon 1.2
4. Hexagon 1.27
5. HexagonBular T5.5
6. HexagonBular T6
7. HexagonBular Ball
8. Slot

Da biste naručili proizvod kliknite ovde.

Slični postovi

Intervju sa vrhunskim tehničarem i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju sa vrhunskim tehničarem i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi nije dovoljna... Teorija sama po sebi nije dovoljna… Jednako važne su oba…znanje je moć, dok je neznanje strah." Kratak intervju sa ovim vrhunskim predavačem pročitajte u nastavku teksta.

2694
MPF Optimum četkica

MPF Optimum četkica

Dentalna medicina se razvija iz dana u dan što doprinosi razvoju dentalne tehnologije i materijala koji se koriste u tim tehnologijama. Usavršavanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla.

3893

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.