Najbolji u klasi u oblasti tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

1877
Najbolji u klasi u oblasti tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

NextDent 5100 je nagrađen nagradom “Najbolji u klasi u oblasti tehnoloških dostignuća” za 2018 godinu od strane Cellerant Consulting grupe.

 

Prestižna nagrada koja se dodeljuje proizvođačima stomatoloških oprema, prepoznala je NextDent™ 5100 kao inovativnu tehnologiju koja će redefinisati digitalnu stomatologiju.

NextDent™ 5100 – koga pokreće Figure 4™ tehnologija – prevazilazi mogućnosti sličnih proizvoda pomoću 4X veće brzine, i neparalelne fleksibilnosti.

 

Ovaj specifični stomatološki 3D štampač, pokrenut Figure 4™ tehnologijom kompanije 3D Systems, je specijalno razvijen od strane firme NextDent, lidera u industriji i brenda koji se bavi biokompatibilnim materijalima, i omogućava zubotehničkim laboratorijama i stomatološkim ordinacijama veći broj indikacija, sa brzinom do 4x većom od drugih konkurentnih sistema.
Ova jedinstvena kombinacija, takođe, smanjuje  otpadni materijal i potošnju osnovne opreme, a oslanjanje na frez centre je pouzdano.

 

NextDent 5100 je kompatibilan sa vodećim intraoralnim skenerima i pratećim softverima u dentalnoj industriji, omogućavajući preciznije rezultate, poredeći sa konvencionalnim manuelnim načinom proizvodnje.
Ovakav “od početka do kraja” digitalni način rada, takođe, omogućava kvalitetnije i predvidljivije radno vreme, sa značajno smanjenim rizikom rada.
Korist koju pacijent ima, je u smanjenju vremena koje je neophodno da se naprave zubne nadoknade i ortodontski aparati, kao i u smanjenom broju poseta ordinaciji. 

 

Slični postovi

Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Inovacije 3D štampanja - NextDent uređaji

Svet se menja brže nego ikad, što je podstaknuto brzim tehnološim napretkom. Jedan od najdinamičnijih polja je 3D štampanje. NextDent firme 3D Systems vodeći je u ovoj uzbudljivoj novoj 3D inovaciji štampanja.

3887
3D Printer NextDent™ 5100

3D Printer NextDent™ 5100

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D štampanje velikom brzinom za proizvodnju dentalnih uređaja i odlivaka.

12578

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.