NextDent - Vodeći dentalni materijali za 3D štampu

4476
NextDent - Vodeći dentalni materijali za 3D štampu

Šta čini NextDent jedinstvenim?

Da bi išli u korak sa vremenom VertexDental i NextDent su se usmerili na novu generaciju materijala za 3D printing. Materijali su dostupni u obliku tečnosti i omogućavaju 3D štampanje modela, šablona za implantologiju, privremenih krunica i mostova, totalnih i parcijalnih proteza.

 



 

Potpuna polimerizacija materijala je neophodan korak kako bi krajnji proizvod bio biokompatibilan. NextDent nudi neograničene mogućnosti za laboratorijske menadžere, zubne tehničare, stomatološke protetske tehničare i mnoge druge poslove izvan dentalne branše. NextDent redovno dodaje nove materijale svom asortimanu i samim tim raste. Svi materijali su testirani na toksičnost, osetljivost i iritacije. Proizvodi su u skladu sa medicinskom direktivom.
 

 
 

 

Portfelj od 30 jedinstvenih NextDent biokompatibilnih materijala – najveći broj od svih dobavljača materijala – u kombinaciji sa NextDent 5100 omogućuje multiple dentalne aplikacije. Ovi materijali su dostupni u različitim estetskim bojama kako bi se uskladili sa pacijentovim zubima i desnima.

 

Svi NextDent materijali su biokompatibilni i CE-sertifikovani, odobreni od strane FDA i klasifikovani u skladu sa internacionalnim propisima međunarodnih medicinskih uređaja

Slični postovi

Najbolji u klasi u oblasti tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

Najbolji u klasi u oblasti tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

Prestižna nagrada koja se dodeljuje proizvođačima stomatoloških oprema, prepoznala je NextDent™ 5100 kao inovativnu tehnologiju koja će redefinisati digitalnu stomatologiju.

1900
3D Printer NextDent™ 5100

3D Printer NextDent™ 5100

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D štampanje velikom brzinom za proizvodnju dentalnih uređaja i odlivaka.

12651

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.