Nextdent Base

178
Nextdent Base

Iskusite Trajnost i Estetiku sa NextDent Baze za Proteze

3D Systems je dobio FDA 510(k) sertifikat za svoj NextDent bazni materijal, koji je dizajniran da podrži aditivnu proizvodnju baza u kompletnim ili polu-uklonjivim protezama. Materijal, koji je takođe dobio CE 1639 oznaku, je treća generacija baznog materijala za aditivnu proizvodnju proteza. Smola je visoko otporna na pucanje, kao i precizna i ponovljiva u 3D štampanju, zahvaljujući čemu pacijenti dobijaju trajne, otporne na udarce proteze.

3D Systems je razvio portfelj od 30 NextDent smola i veruje da je to najveći broj dostupnih od bilo kojeg dobavljača materijala za dentalnu 3D štampu.

Prednosti NextDent baznog materijala:

  • Visoka otpornost na lomljenje
  • Fleksibilnost za parcijalne proteze
  • 4 boje koje odgovaraju najpopularnijim nijansama desni za poboljšanu estetiku

Rešenje visokog kvaliteta za 3D štampane baze. Čvrstoća na udar je 300% veća u poređenju sa prethodnim generacijama NextDent baznih materijala. Ovaj materijal nudi precizne i ponovljive rezultate štampanja.

Materijal je dostupan u četiri boje koje odgovaraju različitim estetskim zahtevima.

Integracija NextDent baze u digitalni stomatološki radni tok 3D Systems-a obećava postavljanje novih standarda u pogledu brzine, produktivnosti, efikasnosti i preciznosti, dok nudi mogućnost poboljšanja iskustva pacijenata.

NextDent baza već dobija pozitivne povratne informacije na tržištu. Isprobajte je i uverite se sami u razliku.

Slični postovi

CROWNTEC - izuzetna smola za 3D štampanje

CROWNTEC - izuzetna smola za 3D štampanje

CROWNTEC- je premijum kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krune, inleje, onleje, fasete i veštačke zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke agencije...

1307
Jedinstveni portfolio materijala za 3D štampanje

Jedinstveni portfolio materijala za 3D štampanje

Zahvaljujući CE sertifikovanim i biokompatibilnim materijalima, ovi NextDent 3D materijali za štampanje vam daju mogućnost štampanja folija, modela, vođica za hirurgiju kao i privremenih kruna i mostova. A portfolio raste, jer NextDent redovno...

1036
Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D štampač!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D štampač!

Platforma za štampanje male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan protokol rada kombinovan sa novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdan protokol pruža rešenje jednostavno za korišćenje  za 3D štampanje sa...

2776

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.