NOVA MPF HIBRIDNA ČETKICA

1839
NOVA MPF HIBRIDNA ČETKICA

Svetski najinovativniji vrh četkice u stomatološkoj ponudi je kreiran u MPF Brush Co.

Problem:
Tokom poslednjih par godina, stomatološko tržište je bilo suočeno sa deficitom i dostupnošću prirodne dlake, zbog čega je došlo do rapidnog rasta cena.

Rešenje:
MPF Brush CO ( uz pomoć svojih nemačkih proizvođača  četkica) je našao način da napravi izvanredni vrh četkice, koji će promeniti tržište dentalnih četkica ZAUVEK.


HOW IT WORKS

MPF ideja za patent na čekanju ( A.N.: CY 2022200003) je bila da se napravi spoj vrha četkice koji će se sastojati od sintetike (70%) i kolinski dlake (30%), a imaće sposobnost apsorbcije materijala  u sam vrh jezgra dlake, što oponaša apsorpcijske osobine prirodne dlake.
Rezultat je četkica koja nudi potpuno isti osećaj tokom rada kao četkica od prirodne dlake, bez negativnog uticaja na kvalitet rada, sa prihvatljivom cenom.

KOL sa svih strana sveta su probali našu četkicu i ocenili je izvanredno.
Sada je Vaš red da je probate.

Slični postovi

MPF Optimum četkica

MPF Optimum četkica

Dentalna medicina se razvija iz dana u dan što doprinosi razvoju dentalne tehnologije i materijala koji se koriste u tim tehnologijama. Usavršavanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla.

3841
MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF - Sve što Vam je potrebno u samo jednom pakovanju

MPF najnoviji šrafcigeri za implantno nošene slučajeve su dizajnirani da omoguće i olakšaju rad sa najpopularnijim dizajniranim glavama šrafa prisutnim na tržištu, ergonomska drška je napravljena od aluminijuma i obojena u 8 sjajnih boja za lakšu...

916

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.