Pozovite nas:
+381-24 554 927
Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik

Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik
Novi VistaImpress Easy – digitalna budućnost dobija oblik
0 41

 

Bez obzira da li se radi o krunicama, mostovima, inlejima ili drugim oblicima: budućnost intraoralnog otiska je digitalna i beskontaktna.


Proširite vaš digitalni radni tok sa novim intraoralnim skenerom VistaImpress Easy. Uštedite dragoceno radno vreme, osigurajte najveću preciznost i ponudite vašem pacijentu poboljšanja u pogledu udobnosti tretmana.


Posebno mali intraoralni skener VistaImpress Easy omogućava ergonimično rukovanje i ugodno skeniranje vašim pacijentima. Konvencionalni otisni koraci stvar su prošlosti. Umesto toga odmah dobijate tačan digitalni model za izradu dentalnih restauracija. Pomoću VistaSofta je intraoralni skener savršeno integrisan u vaš digitalni radni tok. U softveru za skeniranje možete jednostavno analizirati i obrađivati modele a zatim ih poslati npr. putem VistaSoft Clouda u laboratoriju ili direktno u vašu proizvodnu jedinicu.

Glavne karakteristike:

  • Posebno mali i ergonomski nastavak
  • Tehnologija bez praha
  • Monohromatsko i kolor skeniranje
  • Udobno skeniranje oba zubna luka
  • Autoklavirajući nastavci za skeniranje
  • Višebojni LED prikaz 
  • Otvoren sistem: direktan eksport STL i PLY podataka
  • Inteligentan koncept skeniranja sa detekcijom mekih tkiva
  • Integracija u ordinacijski softver preko VistaSofta
  • Nema ponavljajućih troškova za licencu


Konvencionalne tehnike otiskivanja su stvar prošlosti

Efikasno korišćenje vremena postaje sve važnije u stomatološkoj ordinaciji. Uz VistaImpress Easy ne samo da ne postoji potreba za mešanjem materijala za otiskivanje ili korišćenje otisne kašike i čekanja da se mešavina stvrdne – takođe nema potrebe za fizičkim slanjem otiska konvencionalnim načinom. Sa VistaScan Cloud virtualni 3D podaci skeniranja mogu se vrlo brzo razmenjivati između ordinacije i laboratorije. Sa 3D skenom terapeut odmah ima digitalni model pri ruci koji savršeno pristaje. Tehnologija bez pudera ovde osigurava početak skeniranja bez odlaganja. Zahvaljujući automatskoj detekciji mekih tkiva, terapeuti i pacijenti imaju koristi od brzog skeniranja i prednosti u otkrivanju preparacijskih granica.
 

Idealan za održivost i udobnost pacijenta

Osim toga, sistem nudi širok raspon drugih prednosti, uključujući skeniranje u boji, autoklavirajuće nastavke za skeniranje i fleksibilnost pri izradi svih otisaka, od jednog zuba do cele vilice. Ali ova nova inovacija ne zadovoljava samo zahteve modernih terapeuta – VistaImpress Easy je takođe iznimno malen i idealno oblikovan sa ergonomske tačke gledišta. Kao rezultat toga, proces skeniranja je izuzetno ugodan za pacijenta. Zahvaljujući VistaSoft softveru za obradu slika, intraoralni skener se može savršeno integrisati u digitalni radni tok svake stomatološke ordinacije. Otvoreni interfejs, koji je besplatan za upotrebu, omogućuva slobodno eksportovanje do CAD/CAM laboratorija, 3D printera ili frezne jedinice – bilo u vašoj ordinaciju ili u laboratoriji.
 

Slični postovi
Dental Design Studio Dental Design Studio
„Dental Design Studio–DDS” je nova zubotehnička laboratorija u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. Nastala je fuzijom dve velike laboratorije, sa idejom da se dva znanja i radna iskustva spoje i maksimalno posvete izradi svih vrsta stomato-protetskih radova.
Detaljnije
1751
SMART DENTIN GRINDER za proizvodnju autolognog grafta vrhunskog kvaliteta SMART DENTIN GRINDER za proizvodnju autolognog grafta vrhunskog kvaliteta
Upotreba izvađenih zuba postaje stvarnost sa novim aparatom SMART DENTIN GRINDER američkog proizvođača KometaBio koji koristi vaš dentin za proizvodnju autolognog grafta vrhunskog kvaliteta koji se koristi za augumentacije koštanih defekata.
Podeli
Komentari
Napiši komentar
3m
Amann girrbach
ANAXDENT
Argen
BEGO
Carl Martin
Cato
Coltene
Diadent
Dürr
EMS
Euronda
G&H
GC
GRAMM DENTAL
Hanel
Hereaus
Ivoclar ivodent
Jota
Kettenbach
Kuraray
MANFREDI
Mani
MGF
Microbrush
Miltex/Integra
MPF
Nordiska Dental
Noritake
OCC
ORANGEDENTAL
PREMIER
REITEL
Renfert
Roeko
Ruthinium
Shera
Tokuyama
Ultradent
UNIDENT
UNIGLOVES
Valplast
VDW
Vertex
Yamahachi
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.