Uroš Jovanović: Obuka za evropskog instruktora firme Kuraray Noritake kod Daniele Rondoni-a

2901
Uroš Jovanović: Obuka  za evropskog instruktora firme Kuraray Noritake kod Daniele Rondoni-a

29.-30. novembra 2019. godine u Savoni - Italija, održana je dvodnevna obuka za Evropskog instruktora firme Kuraray Noritake
Predstavnik za našu zemlju, Uroš Jovanović preneo nam je utiske:


28. nakon ogranizovanog prevoza sa aerodroma, uveče smo imali doček dobrodošlice u tradicionalnom Italijanskom restoranu u kom su nas ugostili Daniel Rondoni domaćin a Akamatsu Hideyasu je održao govor dobrodošlice. Imali smo priliku da okusimo tradicionalno jelo “farinata” i uživamo uz vino sa područja italije gde se nalazimo.

29. rano ujutru počela je edukacija u laboratoriji “AAT community college” Daniela Rondonija instruktora koji je održao predavanje o širokom spektru proizvoda firme Kuraray Noritake. Dobro poznati metal keramički sistem ex3 i tradicionalna internal stain tehnika legendarnog Hitoshi Aoshima sensei. Pauza za ručak i mala šetnja do mora uz dobro poznati Italijanski espreso. 29. akcenat je bio na novim proizvodima:

  • Detaljni opis nove palete multi layer boja cirkonija diska Katana, njihovoj pouzdanosti i prednosti u kvalitetu kao i
  • CZR keramički sistem za naslojavanje cirkonskih konstrukcija i njihov novi set luster keramičkih prahova.

Zbog sve popularnijih monolitnih radova noritake ima još jedan nov proizvod koji smo imali prilike da usavršimo. Noritake FC pasta stain je prvi “liquid ceramic sistem”, tehnikom mikrolejerovanja postiže se estetika na monolitnim konstrukcijama. Veče smo proveli u prijatnoj atmosferi u poznatom ribljem restoranu. Među instruktorima iz cele Evrope bili su Akamatsu Hideyasu kao i Giuliano Moustakis poznati dentalni fotograf i noritake instruktor, Grk koji živi i radi u Berlinu te smo imali čast da sve zabeleži sa svojim fenomenalnim fotografijama. Vrhunska i detaljna edukacija Daniela Rondonija, fantastična organizacija kao i dobra atmosfera među učesnicima propratile su ovu edukaciju. Naša zemlja je dobila Evropskog instruktora firme Kuraray Noritake. 

Slični postovi

Uroš Jovanović: Izrada keramičkih non prep vinira sa feldspatnom keramikom

Uroš Jovanović: Izrada keramičkih non prep vinira sa feldspatnom keramikom

Pacijentkinja dolazi sa velikom željom za promenom osmeha i zatvaranje dijastema. Nakon prvobitno predložene ortodonske terapije koju je pacijentkinja odbila, usledio je drugi predlog: keramički non prep viniri, koje je ona inicijalno prihvatila.

3460
Karakterizacija 'full contour' cirkonijuma - CZR FC Paste Stain

Karakterizacija 'full contour' cirkonijuma - CZR FC Paste Stain

CERABIEN™ ZR FC Paste Stain, novi površinski pigmenti za nadoknade na bazi cirkonijum-dioksida. Dostupan u 27 nijansi, i optimizovan za izradu monolitnih cirkonijumskih nadoknada.

4425

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.