Otkrijte novu generaciju višeslojne KATANA™ Zirconia YML

1864
Otkrijte novu generaciju višeslojne KATANA™ Zirconia YML

VISOKO ESTETSKO REŠENJE ZA SVE - KATANA™ Zirconia YML


Dugi i kompleksni oblici zahtevaju najveću snagu, monolitnu estetiku sa izrazito visokom incizalnom translucencijom. Tokom dužeg perioda, ove osobine su bile međusobno isključive, ali to više nije tako. Sa jakim središtem i visoko translucentnim slojem gleđi, KATANA™ Zirconia YML nudi svojstva potrebna za neograničen spektar indikacija. U osnovi materijala je nova višeslojna tehnologija sa skorašnje razvijenim sirovinama cirkonije sa različitim koncentracijama Itrijuma u 4-slojnoj obojenoj strukturi. Rezultat toga je hroma, translucencija i gradacija zatezne čvrstoće sa nevidljivim prelazima u strukturi što umnogome olakšava izradu visoko kvalitetne, prirodne nadoknade-uključujući i monolitne mostove velikog raspona.

MNOGOSTRUKOST RASPONA PRIMENE
Izuzetna prilagodljivost dizajna je ponuđena - od faseta do nadoknada kompletnog zubnog niza. U svakom slučaju, možete birati monolitnu, cut-back tehniku ili dizajn substrukture u sklopu odgovarajućih načina izrade zavisno od individualnih potreba.

SVE U JEDNOM REŠENJE

  • Višeslojne fasete
  • Inleji, onleji
  • Krune za prednje, bočne zube
  • Mostovi velikih raspona
  • Substrukture

ISPUNITE OBRAZAC

Ukoliko želite da znate više detalja i vidite izbor proizvoda KATANA™ Zirconia YML, popunite formular ispod:

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

KATANA™ Zirconia HTML PLUS - PREPOROĐENA DA POMERA GRANICE

KATANA™ Zirconia HTML PLUS - PREPOROĐENA DA POMERA GRANICE

KATANA™ Zirconia HTML PLUS se karakteriše upotrebom jedinstvenih sirovina koje odgovaraju brzom sinterovanju i poboljšanoj translucenciji bez negativnog uticaja na čvrstoću. Napravljena je od potpuno novih sirovina razvijenih u kompaniji i...

1787
Izbor najbolje translucencije: HT vs LT  KATANA Zirconia

Izbor najbolje translucencije: HT vs LT KATANA Zirconia

Opcije monohromatske translucencije KATANA Zirconia HT (Visoko translucentna) i LT ( Nisko Translucentna) serija imaju različite nivoe translucencije, što ih čini posebno pogodnim za nanošenje fasetne keramike (slojevanje)! Različiti nivoi...

799

Komentari

Napiši komentar
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.